Zdravo na site. Dali moze iskustvo kaj dr Tatjana i dr Trajkovski od new born. Se podgotvuvam za invitro no se mislam kaj kogo da go napravam. Sekoje iskustvo bi mi znacelo mnogu. Blagodaram odnapred. Sepak Gospod e toa sto odlucuva.
Jas gi koristam ovunorm veke podolgo vreme ( po preporaka od doktorot sto me vodi) no nemam zabelezano nekakva promena vo ciklusot, se e normalno. Sepak konsultiraj si ginekolog
Ima megu nas i takvi koi se zadovolni k takvi koi ne se. Sekoe iskustvo e razlicno, site sme so razlicni dijagnozi i razlicni percepcii vo odnos na toa sto ocekuvame od doktorot i sto gi zadovoluva nasite ocekuvanja. Zakazi si konsultacija, najdobro e taka.sama ke si osetis so koj od niv ke ti klikne. Srekno
Немаат јас зимам од систина и од штип една аптека Биофарм.. имам звонено во сите аптеки ама ги немаат
Јас лани кога барав ми рекоа недржат. Па купував ремедика , систина или аптеката марија гален на партизанска
Девојки, за клексани да прашам, дали се наоѓаат по аптеките? Се спремам за трансфер па ќе мора и нив да ги купам Фала ви однапред
Да ти кажам искрено јас кога ги барав по аптеките во скопје никаде не ги најдов нз дали беше таков периодот па ги немаат или едноставно си ги чиваат за свои луѓе потоа во кочани ги најдов и тоа бидејки имав пријателка што работеше во аптека инаку прашував во сите аптеки и ми кажаа ги немале.нз ти од кој град си ама јас од искуство кажувам дека тешко ги наоѓам а се боцкам само еден месец за натаму нз што ке правам