Можеш , јас така направив ги симнав од страната од дома ми беа пополнети и потпишани , а за платено здравствено си проверуваат они во систем
Zdravo devojki. Dali za proverka na kariotip mora da si gladna i zedna ili nema nikakva vrska toa? Fala vi mnogu i ubava vecer
Zeni dali nekoja od vas e pacientka na doktor Tofovski od klinika , I mala pimos koj den prima pacienti I koja ambulanta , ednostavno kako da se stignes do nego.pozz
Вторник мислам дека му е амбулантски ден, јас баш вчера бев и се видов со него. На трети спрат на Гак, соба 345 кај сестрите можеш го бараш.
Ако сакаш да се видиш со докторот само на 3ти спрат барај го. Не ми текнува точно, но во различни денови сум била, таму сум го наоѓала.
Здраво, девојчиња Може ли да ми кажете кои сѐ имунолошки испитувања се прават и какви упати треба да барам. Имам направено за ген.мутации (покрињна сум со терапија) и кариотип (во ред е за двајцата).
Денес бев на трансфузиологија по извештај за клексани и ми пишаа недели колку ќе се бочка а не број на клексани, па се мислам дали ќе ми го уважат за рефондација. Имала ли некоја ваков извештај?
Da i za eden i za povekje ista e cena vo sistina. Jas za eden lani 48000 plativ. Sega malce poskapele izgleda.
Девојки едно прашање. Во случај кога не не се прави трансфер, не се развила оплодува јајцеклетката и сл, дали ваучерот важи за следен обид или мора повторно да се собираат сите документи?