Кога вртиш накај МРТВ на самиот ќош е МАНУ, карши Св. Богородица. Се надевам добро ти објаснив, нема да го утнеш.
Jas pisav pred izvesno vreme deka pokl nuvam . Imam edno Celo i edno pri kraj ,ama rokot e do krajot na mesecov .
Devojki Dali moze nrkoja da mi kazit kaj koj endokrinolog mozam da konsultiram za kariotip. Sekoe mislene ce mi znaci
За кариотип ти треба консултација со генетичар. Побарај некој од Институт за имунологија и хумана генетика или од одделот за генетика на Детска клиника.
Prasaj na detska klinika Koga e na rabota I otidi so rezultatite .Ke te primi. Nekoja od clenkite imase nejzin broj mozes da I se javis I ke ti kaze Koga da odis.
Zdravo, Sakav da prasham koga mozam da apliciram za vtor vaucer, 6 meseci od posledniot embriotransfer? Mi beshe na 13 Oktomvri 2021, znaci treba da pocnam da sobiram documenti od 14 April 2022? Ako moze da mi pishe nekoj sto koristel povekje vauceri...fala vi odnapred
Документи можеш да почнеш и сега да собираш и поднеси ги. Додека да дојдеш на ред за седница тебе ќе ти бидат истечени 6 месеци од трансвер и се ќе си биде регуларно.
Здраво девојки од прилика за колку време даваат ваучер за инвитро т.е на колку време има комисија поздрав и убав ден