Devojcninja jas ovoj mesec dodeka se spremav za sleden transfer, doznav deka imav biohemiska bremenost (mnogu niska beta). A so doktorot se dogovorivme da prodolzuvame so priroden ciklus. Cekav ciklus, pred ciklus napraviv test, imase bleda linija ama betata niska. Sega me interesira, dali vredi bas sledniot ciklus od biohemiskata da napravam transfer so priroden? Se plasam da nemam poremetuvanje na hormonite ili pa da vlijae nesto vo implantacija sledniot obid
Ako nema nekoj problem za sledniot obid, bi sakala ovoj mesec chuda da se slucuvat vo laboratorijata na Remedika lol dovolno cekam za chudi doma
Девојки, дали се брои денот на транферот за тест? Мене ме фаќа некоја настинка со грло со болење коски.. па сестрата рече може и на 12ти ден да направам тест
Девојки,дали има некој со слично искуство,успешно ин витро,се обидуваме за 2 бебе неколку месеци и пак не сака да бидне,ин витрото беше пред 3 год
Направи бета, ќе ти покаже веќе ако има нешто. Ма да и домашен тест веќе 10ти, 11ти ден би требало да покаже точно. Стискам палци за твоето мало чудо
Девојкии, конечно денес ми го одобриле ваучерот, утре ќе ми го пуштат. Многу измешани емоции, среќа, тага и загриженост...
Дали правилно купив клексани по извештајот? Дали се исти како клексаните, дали сте ги користеле и дали можам по извештајот да рефундирам. Јас цело време барам клексани а ова е друго. Се збунив. Да не згрешив
Да ,јас ги користам ...рефундираат и тоа 100 посто..го прашав Јани ,речњ слободно корити ги ,добри се
Да рефундираат за овие. Како што кажа некој погоре рефундираат по цената на клексанот, аа овие се поефтини и излегува скоро фул ценанта да ја вратат.