Zdravo devojki, Imam napraveno dve IVF i dvata mi zavrsija so spontan. Isto taka imav i eden spontan pred IVF. Pa, sakam da napravam nekoi testiranja da vidam dali ima nekoj problem so mene. Dali imate nekoi testovi da mi preporacate? Ili na koj doktor da se obratam? IVF go pravev vo stranstvo deka tamu zivee partnerot. Pa ne znam kade vo Skopje da se obratam za pomos. Fala mnogu!
Atosiban saat vreme pred transfer zaradi smiruvanje na kontrakcii na matka A za tevagrastim ne sum zapoznaena Bash spodeli iskustvo koga ke ja primas
Јас двете на првото ин витро ги примив и двете и немав имплантација, така да ако протоколот е промашен џабе инекциите кои и не се така ефтини!
Iskreno ne znam koj drug f=doktor go praktikuva toj protokol bidejki imam gledano video kade sto Tase zboruva za nego. Mnogu ne mozam da kazam za doktorite Mk bidejki ne pravam ivg tamu. Vo detali ne mozam da objasnam za protokolot bidejki ne sum strucna, megjutoa napisi na google Microdose Lupron Protocol for low AMH i ke procitas podetalno. Vo sekoj slucaj doktorite go znaat toj protokol i moze da ti objasnat podobro.
Jas imav biohemiska posle transfer i proverivme Nk Cells, anti tela na tiroidna, receptiva test i nekoi drugi sto iskreno ne gi znam koi se i ispadna deka samo Receptiva e pozitiven. Toa e test za proverka za endometrioza.
Probaj so hana sto imat mnogu proteini ako e za proteinai, a za odnosi sestrata ce ti kaze od koga da nemate odnosi a mi se cini deka mi zabrani 4 do pet dena pred punkcija.taka nekako
Погрешно ме разбравте, не дека ми е до протеините од пивото или дека сакам да пијам пиво, напротив мразам пиво. Ќе постирам сега слика зошто прашав и зошто ми беше чудно.
Јас мислам да си јадеш и да си пиеш што сакаш и што помалку да читаш да бидеш поопуштена , да си се ставиш ти на прво место , да не се секираш и да не мислиш дека ако не си изела еден круг ананас и слично грешка си направила
I atosiban i tevagrastim gi primiv i imam uspeshno ivf,imam 8mesechen sin. Tevagrastim primiv da denot na punkcijata i da za zadebeluvanje na endometriumot e. So lesno i so uspeh da ti e
Здраво девојки Дали знаете број од центарот кај што ги разгледуваат документите, бидејќи звонам на неколку броеви не се јавуваат