Девојки хелп Оргиналниот клексан го нема нигде, е сега во аптека ми нудат шпански и полски клексан Кој клексан Ви одобрен од Јани за боцкање? Незнам кој да го земам.
Genericko ime gledaj i ne se grizi, buckaj, isto ti e. Sepak prasaj si go doktorot i pazi na jacina. Jas imam izmiksano vidovi na kleksani od cel svet
Devojcinja, kade mozam da najdam aplikator za stavanje na utrogestan? Mnogu macno mi e celo vreme so raka, i plus ne znam dali go stavam kako sto treba..
Сопругот пред некој ден купи од Берна Фарм во Чаир, а слика во моментов не можам да прикачам зошто ми се дома.
Jas obicno gi naogjam vo apteka na Betty vo lisice, aptekata se vika Opium, ja ima na google, prvo se javuvam i ako imaat im kazuvam da mi cuvaat a sekogas imaat i druga apteka isto na Betty karsi 8mi septemvri odma do restoran Bis, i kaj niv sekogas ima.
Девојчиња, сакам да поднесам за ваучер но незнам дали ќе се рачуна како прв или втор. Имам добиено лани прв ваучер но воопшто не го искористивме, се си плативме на приватно и така ми остана во фиока. Е сега ме интересира дали освен документите што се поднесуваат за ваучерот да го пратам и тој за да видат дека е неискористен, или воопшто да не праќам и ако ми одобрат ќе се рачуна тој што ќе го добијам како втор? Ваучерот кој што го имам и е неискористен е добиен лани во Фебруари, што значи има цела година поминато од тогаш. Имате ли совет како да постапам?