Jas kombiniram, koga sum sama vo stomak, a koga e mm doma vo ramo me bocka posto nemozam sama, ama ist efekt ima. Do sega ok mi se d-dimeri.
Мислам дека нема врска , јас во стомак ги ставам уште 22ра недела сум , ама неможам во рака ме боли многу и одма модрици ми искачаат ,ќе одиш по на страна накај спојлерите
Јас во нога ставам, стомак неможам многу ми е цврст а во рака претежно сум сама па неможам, ама прашав рекоа може и во нога
Јас сама си ги ставам во рака, ги навикнав и немам модрици. А лани се во нога ги ставав и помалку болат
Девојки ај ве молам ако се разбирате за мутации да и помогнеме на една пријателка денес го земала овој резултат и испаничена е
Biljana Todorova endokrinolog vo drzavna bolnivca petok ima ambulanta vo endokrinologija mnogu e dobra 2god.sum kaj nea i prezadovolna sum.
Nisto strasno. Kje si prima kleksan, aspirin, metil folate posle pozitiven test dokolu zacne prirodno, ili od den na stimulacii dokolku odi so IVF. Neka odi na transfuziolog kje i kazat najdobro.
За до бета а после незнам како треба. Дај боже да имам позитивна бета па јас и до срцева акција не би спиела на стомак. Мада често ќе легнам на стомак и се будам