Јас откако се зачленив во форумот 2016 ,сум поборник за тоа да се дадат повеќе ваучери за прво дете,ама нема фајде од тоа.Тогаш ме нападнаа дека само таму ми е умот и престанав.Не може секој да дозволи на 6 месеци ивф на приватно,еве јас на пример имам и друга мака со здравјето.И кај попрво платата да ја однесам ,и сега кога се е поскапено.И не ,не е решение само со кредити да живееме .
Шо зборвиш бе??? Аиииии ме прерадува* Ќе си го гушнеш овој пат другарка. И те како ќе си го гушнеш И ти ко мене Новогодишно бебе ќе си имаш Се што ми посака ти мене лани овој период сега јас ти посакувам дупло!!! Со лесно до крај маци
Леле браво! Колку ме израдува Честитки мила, бетава е феноменална, со лесно да си ја износиш бременоста
Девојки на овој убав ден да споделам убава вест, за мене вистинско чудо, за кое верував дека може да се случи кај сите но не и кај нас. Припреми за инвитро, овој пат со долг протокол(предходно две на краток, и две на природно модифициран неуспешни) вкупно 8 години голгота на овој пат. Почнавме со Циклопрогинова, па од 21 ден на циклус Триптофем, и чекам циклус за да почнеме со стимулации......но циклус нема, доктор вика направи тест, правам домашен и е позитивен (јас немам видено убави две линии ни на тестовите за овулација а не пак на тест за бременост) и не можам сеуште да верувам.Денес Бета ХЦГ 562 И евеме се радувам и си плачам цел ден. Затоа никогаш, ама никогаш никогаш немојте да престанете да верувате во себе, да сте упорни и истрајни, зошто на крајот сепак има среќа за сите нас. Ви посакувам од се срце да се враќа кај сите.
@CvetCvet @Sienna_MK Lelee cestitkiiiiii od Pozitiva na denot. So srekja i skolska lesna brenost vi posakuvam. Inaku dali nekoj znae posle Dekapeptil-Depo, koga se pravi kriotransfer. Jas vo vtornik ke primam Depo ampula koja "trae" eden mesec. Za 3 nedeli sum na kontrola kaj d-r. Dali nekoja primala isto, i koj den i bil transfer posle injekcijata. Thanks
13 ден од трансфер позитивен тест со многу убави две црти дај боже сите кој сте во исчекување да ги видете двете убави црти
Мила, јас примив декапептил од 3,75 мг, ја примив на 21 ден од циклус, после тоа циклусот ми дојде уредно па од 2 ден почнав со естрофем, ендометриумот малку беше тенок па одложивме за некој ден плус, имав трансфер на бластоциста така да тоа беше на 22 ден од циклусот, се фаќа цел месец процесот Со лесно и кај тебе и да вроди со две убави црвени линии
@CvetCvet @Anels ја размрдавме темава празнично Ви посакувам лесни 9 месеци и само радости во овој убав период кој следува
Ова беше прв ваков трансфер за мене, обично сум имала само на природен циклус, но ете кога сака да биде и да се одложи за некој ден не смета Со лесно мила до крај
Другарке мила, многу убаво се сеќавам на тебе овој период лани, ти лавовски се избори Ти посакувам многу топли прошетки со твоето јуначе