Какви убавини се изнапрочитав, просто обожавам вакви денови Честитки и за тебе драга, да не благослови Господ сите нас, со здрави и живи бебушки. Да биде со лесно и магично како што почнало, до самиот крај ❤
Chestitki drugarche moe Veruvam i pushtam srekja da si go gushsnesh tvoeto najmilo da bidesh mama. Od srce ti posakuvam
Јас само витамин Д (не сум проверувала, на своја рака го пијам цела зима). Други витамини не земам, а кога да сум прашала д-р, одговорот бил ништо. Со оглед дека летово ќе терам повторно цела постапка, сакам да направам некоја комбинација за подобрување на квалитетот на ј.к.
Браво и за тебе Цветчеl: Со лесно до крај. Лани овој период и @marijamarkoska имаше скоро па иста приказна. Многу коинциденции овој Велигден Нека се множат убавиве вести. Сите да се исчистите од темава Честитки до сите новопечени трудници! Среќни празници Христос Воскресе Навистина Воскресе Давај рожба Господе, наполни им ги раците на сите жени кои го сакаат тоа
Фала ви девојки на сите за честитките, нека ни е вечен и вековит празникот, нека дава господ кај сите што чекате.❤️❤️❤️ Христос Воскресе !!!
Ме расплака девојче Иако не те знам но се радувам исто како за мене. Честиткии од срце Ме потсети на мојата судбина. Јас кога поднесов документи за ваучер ме одбија и ми побараа дополнително уште една инсеминација (дека имав само три правено) ииии додека чекав циклус за четвртата инсеминација јаас не добив менструација туку на тест ги добив најубавите две цртки кој ги чекав цели 10години. Тоа мое мало чудо веќе две години не радува Христос Воскресе ! За многу години да ни е празникот
Фала ти мила, не се опишува ова чувство, јас сеуште не можам да се израдувам како што треба, во 8 години борба никогаш не се откажав, но како да заборавив како е вистински да се радуваш. Ама ете имало господ и за нас. Да ти е живо и здраво сонцето и да ве прави горди родители секогаш.
Мнооооогу се радувам. Да дава Бог кај сите изненадување вакво. Моето чудо е зачнато на Велигден. Сега има 2 и пол месеци
Браво бе девојки ,бум направивте во темата,вака треба по некој земјотрес да не размрда некогаш како вие.Ни влевате надеж и на нас другите.Со лесно до крај за сите ❤❤❤
@Sienna_MK @Cvet Cvet I @Anels cestitki so lesno I za veligden 2 crtki za bozic bebulinja, nema poubavo custvo koga ke ve poglednat dve preslatki ocinja I ke vi se nasmevnat se se zaborava moeto e 3 meseci I sega bas e takvo malecka smeska edvaj cekam da pocnes da me guska bacuva da mi zboruva da se brkame po soba vi go posakuvam I vam isto bez razlika dali ke e sin Ili kerka