Девојки како ја добивате Бистра што работи во Систина за информации околу цени.Десет дена вртам никој не крева.
Девојки дали доколку на една сламка има замрзнато на пример 3 ембриони мора да се одмрзнат сите три. Кога би сакала да искористам еден само, другите пропаѓаат така ли?
Ако се на една сламка се одмрзнуваат сите, затоа треба да се направи план на замрзнување, ако искористиш еден другите ќе ти пропаднат, јас моите 3 ги замрзнав на три посебни сламки
Zdr devojki so moite 3 jajni kletki 2 nebile so dobar kvalitet a 3 tata se oplodila ama kasni so razvojot utre trebase transfer ama mi go odlozija za petok da vidime do utre dali ce bide se kako sto treba ako ne nema transfer nekoja do vakvo iskustvo ? Dali imam sansi barem taa da bide vo red
Девојки најхрабри, денес бидна мојата пункција на 15 јајни клетки. Кажете ми искуства за после пункција, дали сте имале болки, што сте практикувале, јаделе, пиеле. Секој совет е добредојден.
Девојки ми има останато: - Цитротиде 250 mcg х 1(важност 05/2022) - Криноне гел 8% х 2 (важност 08/2022) Ако некому се потребни нека ми пише би ги подарила.
После пункцијата имав 3 дена болки, лежев и одмарав за храна јадев полесна храна. Јас имав 14 јајни клетки од кои 7 се оплодија 2 ми вратија на 5ти ден и еве после 13 дена од емритрансферот имам позитивен тест и бетаHCG 284 бев со долг протокол. Ако нешто друго не ти е јасно слободно пиши ми. Ти посакувам и тебе успех и да ги добиеш посакуваните || црти и висока бета!!
Нормално дека можи, само со позитвно мислење, дај боже јајната клетка да се подели и да си гушкаш две бебчиња само позитивни мисли ❤
Mila ke cekaat do blasto kako ke odi, zatoa ti rekle da vidat kako ke se razviva. Spored mene toa e dobar pristap na embriolozite. Za uspeh treba samo edno