Јас имам уште едно прашање од утре имам по 2 клексани па сакам да прашам на кое растојание ги боцкате со кардиопиринот?
Здраво на сите Минатата година имав успешно прво инвитро се појави хематом и завршив со киретажа. Сега сакам да се обидам повторно имам замрзнат ембрион. Уште што сметате дека треба да се испита. Направив генетски мутации почнав да пијам метилирана фолна, бкомплекси и аспирин на секој 2 дена. Колку време треба да се пијат. Дали на следен циклус да започнам со постапката или би ми препорачале уште нешто плус. Пријатен ден
Здраво на сите. Јас сум уште една. Н7 мојата приказна можеби ќе оставам да ви ја раскажам во друг пост. Ви пишувам бидејќи од моитр ивф процедури ми останаа 8 инекции пролутекс и цела кутија клексани. Пролутексот кој сака да го купи можам да ги дадам за 45 евра, а клексанот 1500. Рокот на важење на пролутексот е до февруари 2023. Жалам што не сум во можност да ги подарам на некој. Воедно во благодарам на сите што сте тука научив многу од вас.
Pocekaj si go rezultatot od bthcg toa ti e najtocnoo si nemala potreba da pravis testovi pa sega da si vo misla
Еве јас ги следам Bahceci во инстаграм ,многу успешни се бе....Не можам да верувам по 15 -20 трансфера прават дневно,од нив сигурно 10-12 успешно,да имам можност би отишла таму
Види за 2 -3 дена дали ќе почне да се дуплира, ако се дуплира супер е, имало такви изненадувачки приказни, во медицината се е можно! Со среќа!
За трансфузиолог од општ матичен, со дијагноза за варикозни вени. Баш сега има пуштено термини кај Јани јави се да ти закажат. А за лабораторија мислам гинеколог само можеше да даде
Сабајле во 08ч клексан, во 14ч аспирин, и во 20ч пак клексан. Од едниот до другиот треба да поминат 12ч.