На телефон тешко ќе ги добиеш, јас од страната на фзом кога нешто не сум сигурна има неколку маил-ови и им пишувам и ми враќаат брзо, така да пиши им
Препишан ми е да пијам кломифен 2х2 значи 2 сабајле 2 вечер, некако многу ми изгледа. Читам упатство вика по 1 до 2 на ден. Ваше искуство?
Девојки дали има некоја која сеа скоро правела ИВФ во Турција да ми каже тотал колку одприлика излегува?
5000. Vo cenata e vkluceno i hotelot kade sto ke bidete smesteni vo vreme na stimulacii. Vo Acibadem Sistina kaj doktor Bylent Tyras, vo Istanbul, edna moja bliska imase uspesno invitro i ona mi kazaa deka sve na sve do 5000 stignuva iznosot na trosocite.
Девојчиња, ај нека ми пише лп некоја членка со одложен трансфер заради хиперстимулација, имам неколку прашања.
Ako pravite obicno ivf e nekade 5000 evra so se hotel a ako ste so genetski problem togas ce mora pgd, a pgd za eden embrion e 350. Nekade 7 do 8000 evra plus minus. Sega prasav i taka mi rekoa . Za vo bahceci klinikata zboruvam za vo drugi ne znam.
Абе не читај се, глава ќе те заболи . Јас така за естрофем првиот пат читам едно дневно а јас пиев 3х3.. Не верувам дека др згрешил , верувај му . Или пиши му , јави му се па препрашај
Zdravo zeni, kade moze da ja zemam inekcijata Prolutex? Barav niz aptekite ja nema,mozebi ssmo vo Sistina aptekata ja ima
Jas taka ostanav so prvoto bremena ama so inseminacija 2 pati po 2, vkupno 4, imav dobar odgovor, baagi folikuli. Srekno
A moze jas tuka da te prasam, strasna li e hiperstimulacijata? So stimulacii nemam pocnato na to mislam, dali ke mi se sluci
За поднесување на док, за ваучер води се според барањата на страната на фондот. Таму е се наведено што треба да приложиш. Док од завршен трансфер од претходнот ваучер не ти требаат.
Da ve prasam, dali e normalno da iskaca krinon gelot vo grutcinja,na momenti so zoltenikava boja i isto takov ligav zolt iscedok vo 9 nedela? Prasav i vo druga tema, ne mi odgovorija pa da si prasam i tuka
Normalno e, mene duri i so crvena boja mi iskacase posto imav malku krvarenje no sepak mislam deka e normalno..uzivaj ne beri gajle so lesno.