Jas dobiv tocno 3 dena posle zavrsena terapija so dabroston, mislam deka dodeka se pie ne doaga ciklus.
Едно прашање 11 ден од трансфер на 3 дневен ембрион , дали е можно да е бледа линијата ,не е со прва утринска урина некои искуства .....
Zdravo devojki treba da proveram hormoni na treti den od ciklus. Dobiv denes popladnevo pa shto bi me sovetuvale koj den da proveram bidejki vtornik e neraboten den?
Pozdrav drugarki. Moze da mi go procitate ova podetalno za drugarka mi se zboruva? Endometrioza neli znaci deka so vreme treba da se izvadat jajnicite ?
Зашто да се извадат? Ендометриоза е болна и досадна болест и влијае на плодност ама не бара вадење на јајници.
Pred 1 mesec imase laparoscopia, tocno mesec podocna ima pak cisti na dvete jajnici, pa doktorot i rekol sto pobrzo da rodis deka ke ostanes bez jajnici. Fala na odgovorot
Чекај, овој наод е од биопсијата од таа лапароскопија? Биле извадени цистите и само после еден месец се појавиле нови? Докторот мислел веројатно дека е агресивен облик на ендометриоза која може да влијае на резервите на јајниците што па може да предизвика неплодност. Ако е така во ред е советот, не знам дали планира деца, ама да треба сериозно да почне да размислува на темата. Ако не била кај Димитров во Ремедика препорачувам да оди на консултации таму.
Tocno, ova e toa sto ne zagrizuva. 29 godini ima uste ne rodilo. Jas samata odam kaj Dimitrov za ivf, mi znaci mngou vasiot sovet da go odeneseme tamu. Blagodaram
Fala na odgovorot, Pravev test negativen mi e, od dabrostonot mi docni taka? Zosto sekigas do sega mi bil tocen ciklusot.