Zdravo devojki jas pocnav so sobiranje na dokumentacija imav4 neuspesni inseminacii me interesira vase mislenje za doktor Kuzevska od Sistina kako ste zadovolni ako nekoj ima iskustvo kaj nea fala vi pozd
Da ne me razberete pogresno ama mislam deka ne e bas realno da ocekuvate na mailovi da vi odgovara koga site znaeme kolku e guzva kaj lazarevski i covekot realno po cel den e so pacienti...koga da cita mailovi?
Devojcinja sent voznemiriv mnogu, 12 den posle transfer, vcera kicmata pocna da me boli, jajnicite me strekaat utrinava na toaletnata imav mali sitni temno kafeni partalcinja, kako da kje dobijam. Uf lele rano li e denes da napravam beta ...
Епа негов пациент сум и како да комуницираме.Неможе за секое прашање да закажувам,башка и не сум од ск.Повекето гинеколози даваат број и ако треба нешто да им се јават пациентите.Тој си решил преку маил да комуницира.Работи само прва смена,така да може да најде време за да одговори ма меил,како порано наогаше.
Svetle javi se kaj sestrata kaj sto go pravis invitroto i da ti kaze ti drzam sreka za visoka beta mene denies mi se javi embrologot i site 6 embroncinja se dobro i se razvivat super i sabota transfer na 5 den