Здраво девојки, да ве прашам дали некоја била кај трансфузиолог Павлина Герасимова во Ремедика, само таа гледам дека работи како специјалист трансфузиолог? Ако може мислење за неа или некој друг трансфузиолог доколку има во истата клиника. Фала ви!
Jas mislam deka samo ona e transfuziolog tamu Neka me popravi nekoj ako sum greshka Ne sum bila no sum slushala pozitivni kritiki vo odnos na vnimanie soslusuvanje strucnost
Јас на гладно ги правев.Пошто сум со работни обврски рано околу 8часот бев и бев нејадена, ама брзо завршив. Незнам дали има врска дали гладна или не.
Diazepam ti e vo protokol posle transfer? Btw super si pokriena so terapija, samo za diazepamov ne mu ja razbiram funkcijata
Za stimulacija sigurno e taka, za cryo ne site doktori odat po protokol da ti sledi Est i LH i Progesteron. Jas bi ti preporacala da proveris
Да го смири организмот, да нема грчења, во Борн го даваат 3 дена после трансфер како превентива, јас го пиев и убаво спиев навечер
Nekako mene mi ostanalo vo glava deka diazepam i slicni na nego, prvi 3 meseci da ne se pijat, ama ete ustvari ne vazi toa za diazepam. Ubavo toa da se znae