Ти благодарам за целата позитивна енергија мила а за опуштеност веќе почнува да ми фали една убава чаша вино
Ништо не грешиш јас си јадев секој ден на маса нирмално си функционирав по дома само не излегував бидејќи живеам во зграда до 9 ден потоа морав БХЦГ да испитам и не се наведнував и не кревав ништо тешко инаку дома си седев си лежев нај опуштено
Mila sega jas odam vo turcija vo bahceci kade od 13 ebrio transferi 11 se uspesni i sega kaj mene ne se znae ama koga prasav za cela postapka kako odi, i doktorot mi rece posle e t mi preporacuva samo prviot den da ne patuvas i da ne se umoris ,a od utredenta pravi sto sakas , odi kaj sakas, samo tesko da ne krevas i normalno da ne trcas a inaku normalno da funksioniras kako vo sekoj den, pa medicinskata sestra mi rece ce funksioniras isto kako po odnos ako si imala, i da ne mislis na toa.
Dokolki si pokriena so terapija za zdebeluvanje na endometrium i nema reakcija probaj so jadenje ananas i brazilski orevi po 3 dnevno, mozebi ke imas pozitiven ishod od endometrium... Ti pustam sreka ❤️
Devojce mozes li da dopreciziras, od 13 embrioni mislis, 11 pgd se vo red? Prethodno te citav i znam recisi i da nemase dobar embrion vo mkd.
Sakav da kazam deka vo klinikata kaj sto odam od 13 embrio transferi 11 se uspesni. Imaat Golem procent na uspesnost, I site gi sovetuvaat da ne sednat strogo lezene tuku normalno da funksioniraat kako vo sekojdnevie.
Потполно се сложувам со тебе мила, истото ми го кажаа и на мене во Солун, само еден ден лежење после тоа најмормално функционирање, јас следниот ден почнав да правам кратки прошетки ради циркулација во матката.Ти посакувам успех и на сите што се во исчекување на позитивен тест
Влегуваш на главен влез, од лева страна ти е гинекологија, одиш право, следна зграда од лева страна ти е ургентен центар, на влезот оди од кај Стоматолошки страната, таму се амбулантите, влези и ќе ти кажат на кој шалтер да се обратиш
Девојки едно прашање. Крај на април имав пункција и одложен трансфер заради хиперстимулација. После тоа, првиот циклус добив навреме, на 28 ден, 11 дена после пункцијата. Е сега вториов циклус ми касни. Ме интересира тие што биле со одложен трансфер дали ви доцнел циклусот?
Исто ми доцнеше, октомври беше одложен заради хипер, со доцнењето дури во јануари ми беше криотрансферот
Jas bi se slozila so doktorot, endometriumot igra najbitna uloga vo ovoj del od procesot. Veruvam deka si i na terapija so estrofem.
Здраво девојки, ме интересира за колку време од прилика ви ги одобруваат ваучерите? Јас имам поднесено пред еден месец. Исто така никој не ми кажа да земам витамини и други суплементи - не знам зошто, а од тоа што читам повеќето од вас земате барем најосновни витамини, па размислувам да почнам и јас, што препорачувате?