Знам дека не треба да барам симтоми по трансфер, но дали некоја од вас од трансфер до позитивен тест била без никаков симтом а останала бремена?
Да ја бев без никаков сумптом и по позитивен тест така продолжив без симптоми така да не барај симптоми можеби ќе ги нема е тестот ке биде позитивен
Devojki da spodelam inofrmacii, vcera bev kaj dr gorian vo imunologija, i ni soveti da gi napravime i jas i maz mi kir genite i drugi analizi koi sto sega ne ni se setam ama stom dobijam rez odma spodelam bidejki dosta golema uloga igrale koga nemalo implatacija. I kaj mozam da napravam biopsija na endometrium, vcera se razocarav vo gak , edna premlada doktorka ne znaese ni sto e i sto najpovece me iritira i ne sakase nitu da prasat.
Здраво девојки, дали по два неуспешни трансфери треба да правиме некои испитувања јас и партнерот? До сега, пред да почнам со ИВФ имам испитано АФА, АНА и мутации. Ве молам споделете искуства... Фала
Јас го чував на собна температура, каде што не се ни грее ни лади. Мислам дека пишува на него до 25 степени, ако не се лажам.
Женчиња некоја да не знае Митко Ивановски кога е на одмор? Сестра Сашка мислам ми рече следна недела ама за др. не ми кажа конкретно