Види ти имаш супер ситуација што не е за разочарување. Биди среќна да извадиш 2 супер добри ембриони и да ти успее. Моето прво ивф имав 25 антрални фоликули, 5 добри јајце клетки и само еден добиен ембрион. Второто ивф имав само две фоликули и двете ги оплодија и чекам за некоја недела да се роди моето девојче. Ти посакувам среќа и само позитивни мисли.
Воопшто не треба да се разочаруваш, напротив треба да се радуваш, дај боже сите 6 да растат правилно и таа бројка е одлична. Овде на многу од членките, едвај една до две јајце клетки ни се оплодуваат. Ако сака да биде, ќе биде и само со една јајце клетка. Пуштам среќа
Kaj Petanovski se si kosta pari nema besplatna konsultacija Na konsultacija koga se odi, obavezno prai i exo. Cenata lani bese 2100 konsultacija + 3200 exo
Ne se istegaj I ne se svitkuvaj, ne digaj tesko reducirano koristenje na skali setaju toa e dobro no skali kacuvanje svedi na minimum ( da ne dojde do vonmatericna taka citav I taka I pravev) I so sreca so pozitiven test.
Drug pat sama da si proveris I mene ne mi merea ama pred toa citav edna clenka bas predupredi za progesteronot milsam si kaza nejzini Uskustbo I den pred transfer sama proveriv I bese 30 mu go kazav rezultati na doktorot rece ok bil ne prasa zasto sum pravela analiza na svoja raka taka da nekoi raboti moras i Sam da se angaziras.
Daj boze zadovolna sum i so tie 6 i da rastat pravilno a dali ima moznost od ovie 9 da izlezi uste nekoja oplodeni imala Li nekoja takvo iskustvo
Devojki dali e normalno da si imam bolki posle transer 3 den deneska, prvite obidi ne sum cuvstvuvala bas nisto no ovoj pat da me pecka nesto na jajnocite i kao menstrualni bolki da imam??
Драги мои, моето 4-то инвитро заврши неуспешно Овој пат не правев домашни тестови, се стрпив и отидов дирекно на бета, денес на 14 ти ден од трансфер бета вредност <1.20 Душата боли, но нема што да се прави. Господ нека дава здравје и сила, секој од нас да успееме да ја оствариме нашата најголема цел во животот
Dusata boli ama nema otkazuvanje Nekogas Gospod ne stava vo iskusenie kolku mozeme da izdrzime. Veruvaj ke bide ,se vo svoe vreme.
Mila mnogu mi e zal, sto i da ti recam nema da ti ja namali bolkata sum pominala na toa i znam kako e, zemi odmor kolku ti e potrebno, i cela ovaa bolka pretvorija vo sila bidejk inema otkazuvane dur ne ja postignime nasata cel.
Milaaa nikogas ne se otkazuvaj. sledniot pat poveke sreka silnaa i.so nadez za ubavo.Da se zdravi i zivi so soprugot ke bide veruvaj vo Gospod on.e golem ke dade sekade. Backi i bidi silna
Сексовит или спермотренд во комбинација со трибестан ,цинк ,селен и фолна киселина . За Спермотренд или Сексовид во комбинација со трибестан ,цинк ,селен и еднаш дневно фолна коселина. Еве јас не знаев за фолната за мм ама било многу добра . За месец дена и пократко топ резултат 100%
Bidna transferot. Deneska progesteronot bil 10. Pojacano mi e terapijata po dva proluteksa dnevno i 3*3 estrofem, kleksan, aspirin, i folat. Dva vrativme. Idemo dalje