Девојкии , јас почнав со Триптофемот.....Во недела ми е последното апченце Микрогинон, не знам зошто ама многу сум нервозна периодов .... Дали е нормално поради хормониве ств не знам...Капак на се стрептокока пак позитивна пак антибиотици. Почнав со користење на влошките од ТианДе поради тоа , има некој искуство со нив? Среќно на сите со висока бета
Во живот мислам дека нај големата поддршка ја добив од вас сите . Незнам колку да се радувам додека не видиме бета утре ама тестот морав да го споделам со вас убави мои храбри жени
Cestitki so lesno do kraj sto ubavo se polni forumov so pozitivni testovi ni davate nbadez i na nas koi tek ke pocnuvame bravo
Da vi kazam nesto iskreno, se nadevam nema da zvuci loso : ovde, e edinstveno mesto kade iskreno se raduvam koga doznavam deka se zabremenila nekoja. Nadvor, srceto mi se stega koga mi kazuvaat deka se bremeni. Ovde skroz sprotivno. Edvaj cekam da vidim pozitiven test. Cestitki mamicki
Zdravo i od mene,posle dolgo citanje resiv da napravam profil,i da bidam del od vas.... Ve pozdravuvam site i zaedno da si davame podrska i znaenja vo nasite borbi