Devojki, mojata maticna mi go preporaca dr. Dimitrov vo Remedika, da pocnam kaj nego sto vikate, dobar li e?
Mene mi go pravese transferot na smrznatiot. Generalno sum zadovolna. Vazi za eden od najdobrite profesionalci a i kako sto gledam baagi e baran
Dusa e. Mnogu go sakam. Ne znam dali ke uspeam so nego ama jas mnogu go sakam. Samo sto premnogu e otvoren so aktivnosti vo bolnica, i obstetrika, i ivf, i sve, i mnogu ima pacienti i se plasam deka ne moze da bide za site isto dobar.
Vladimir bese na kratok odmor Sega e vraten jas koga pravev punkcija i ET ne bese tuka na odmor bese denes se slusnav so nego
dr Dimitrov e eden pomegu najdobrite mene abdominalniot ceeklaz toj mi go napraj zadovolna sum od nego i go falat mnogo ama preoptereten so rabota neznam dali e tolku efikasen dr koj e tolku pobaran na site strani
Ne sum vo tek da ne vrtam strani nazad Neli imavte poveke oplodeni j. K Okolu 6 embrioni Shti se sluci
Evo mene devojke,ja zavrsila,dobro pominah,utre cekam da mi zvonat da kazat kakvo e stanjeto so folekulite i spermata ( neznam kak se tocno vika) od denes mi nakacija na 3 pati na den estrofen i od denes mi kaza da pocnam so progesterone (Agolutin) inekcii sekoja vecer. .sega se e Bozja vojla
Na kraj na denot na ET mi ostana samo Edna blastocista se drugo se otkaza neznam zosto doktorot rece jk bile so super kvalitet 23m materijal od masmi i neznam neobjasnivo taka gospot sakal
Sekako deka gospod kako sto ce rece, ako ne ovoj pat sigurno sledniot ce bide, ako mozes da spodelis kaj pravese ivf?
Vo Newborn do punkcija me vodese dr. Vladimir toj zamina na odmor a punkcija i ET mi napravi Hadzi Lega,
Здраво девојки дали има некоја што се боцкала или се боцка со триптофем да сподели искуство ме интересира дали се ефикасни и сл.
Anita se vrakanla na 06 juli a doktorot nesto podocna imal kongres barem taka mi kazaa jas koga zvonev prethodnata nedela
Jas se bockav, a pod efikasni ne razbiram... doktorot mi rece deka tie se za da se smirat jajnicite da ne napravat cisti. Barem jas taka go razbrav.