Mozda na 10ti 11 den ke napravam. Premnogu e rano,dzabe samo pari frlanje. I sure check nikako, bilo koj osven toj test ako planiras da pravis,ali sega rano ti e. Moze lazno negativen da ti dade i da se razocaras a da ne e taka. Pozitivno samo. Ti drzam srekja ❤️
Vidi. Jas pusam iQOS cela kutija dnevno,sto znam deka ne smeam. Ili ke bidam 1va sto so tolku cigari ostanala bremena ili ke bide ostavanje skroz za pamet za nareden pat. Pa sega boze moj. Ma da mi nema logika so cigarite i red dr raboti ama dobro sigurno znaat sto preporacuvaat sepak se strucni medicinski lica
Во тој случај најдобро да си ги направите инсеминациите. Ти посакувам многу успех и да не ни мора да поднесуваш за ваучер Инаку ова со преку еден месец стварно не го разбирам и не ја гледам логиката, ама штом е правило, тоа е тоа.
Zdravo devojki se spremam za prvo invitro koj moze da mi objasni postapka neka mi pise poraka mi zakaza sega so ovoj ciklus na 20 den
Прво, ти посакувам среќа во се што ќе преземеш. Си завршила врска која не била добра, тоа бара храброст и одлучност, и истите ќе ги употребиш и да му кажеш на партнерот. Штом се запушени канали, малку е веројатно дека природно ќе биде овојпат. Сепак, штом ти е одамна хсг-то правено, направи си ново, заедно со др анализи почетни што треба. За шеќерот, само ќе си пиеш терапија и ќе внимаваш на исхраната и ќе биде добро. Цени не знам, ама макс 3000 евра би требало да покријат. Пребарај наназад со лупата, ќе најдеш сигурно поскорешни цени и искуства.
Zdravo devojki, dali ima nekoj sea skoro shto pravel hormoni vo sabota na biohemija. Sakam da znam dali zemaat krv, bidejki imam upat za tamu, da ne im tekne da mi kazat ne zemame krv vo sabota.
Ако имаш хормони на трет ден што се испитуваат, и ќе кажеш дека ти е трет ден. Јас зимава кога бев една девојка беше за тсх , ја вратија. Демек, сабота зимаат само ако мора тој ден, т.е оние хормони врзани за ден.
Zimaat jas dva pati ispituvav i gledav da bide saota nedela ( 2-3 den) tempirav. ke odis odsabajle i nema zivo pile...
Devojki mene mi go odlozija transferot za nareden mesec imam blaga hiperstimulacija i bolki utre ke gi zamrznuvaat embrioncinjata pa zdravje boze sleden mesec ke cekame transfer samo neka pomine ova
So lesno mila,ne se sekiraj tolku si cekala ke pocekas uste mesec dena samo da.si ziva i zdrava Tvojite embrioncinja ke te cekat
Прво да ти кажам дека ја имаш мојата подршка. Не е лесно да се одлучиш на развод а уште потешко е после тоа да се впуштиш во сериозна врска (после разводот ми требаа 4 години за да прифатам сериозна врска) Како што разбрав со сегашниот партнер планирате деца, па почни со основните испитувања и со уште едно хсг па седни и разговарајте каква е ситуацијата и кој ви се можностите па направете заеднички план што е следно. И јас незборам за минатото, премногу болка има .
Devojki vie sto ste na boleduvanje koj dokumenti gi podnesuvate vo fondot i za kolku vreme ima isplata od koga ke gi podnesete?
Neli od transverot ni davat 15 dena boleduvanje i posle 15 dena se prodolzuva komisiski 30 dena si preku firma posle 30 plaka fondot i od kaj mene od firma ne gi nosat boleduvanjeto moram jas sama no neznam dali treba samo boleduvanjeto ili uste nekoj dokumenti ?