devojki denes bev vo new born za prva kontrola sve vo red si e super bebuleto raste denes bev 6+5 dena srceto cukase mi zapra aspirin da nepijam veke i estrofem namesto 3x3 sega mi se 3x2 drugo sve isto
Devojki koga podnesuvate za refundiranje jas uste edna nedela treba samo da bockam bidejki mi go odlozija trasferot a izvestajot mi e za 50 kleksani do 25 avgust
Девојки дали некоја од Вас има позитивно искуство т,е остварена бременост со совпагање во 3 од анализирани 10 алели . Правена е ХЛА совпадливост и ХЛА-ДНК Типизација. Извештајот е дека некои студии јавиват дека може да е проблем за забременување и за одржување на бременост. Докторите од искуство ни рекоа дека кај некои и 5 совпагања има па имат ок бременост. Дали имате искуство со вакво нешто?
Nema da ti refundiraat, razlicna generika, razlicen lek. Clexan e Enoxaparin, a ova fraxiparine e Nadroparin. Smeni go izvestajot, ili od transfuziologot, ili ginekologot neka ti smeni clexani mesto fraxiparine Cestitki i so lesno cela bremenost
Здраво девојки Дали некоја од вас има правено инвитро кај Хаџи Лега во Њуборн? Вчера ми направија пункција и извадиле 7 јајце клетки. Денес ми се јавија ми рекоа дека 4 останале и ќе ги следат. Дали се доволно тие 4?
Fala ti mila,site da sme so pozitivni testovi,ovoj izleze pozitiv na 7 dena posle transfer sega od klinikata mi rekoa da.poftoram na 20.... koga ke e 15 den od transfer Sakam da se.raduvam ama.ke.pocekam uste 8 dena
Jas mila pravev sega kaj doktorot samo pofalni zborovi t. E do transfer stignavme ama jas dobiv hiperstimulacija i gi zamrznavme dve embrioncinja za mesec dva stom zakrepnam da mi gi vratat, doktorot me sledi sekoj ponedelnik odma na kontrola grizliv e epten i na viber dostapen vo sekoe vreme so lesno i ako Bog saka da bide veruvaj ke bide
Ti blagodaram mila,se nadevam so ubavo ke.bide do kraj...cekam i od tebe ubavi vesti...denes ubav den golem praznik Gospod e golem
Devojki zdravo. Jas da izvestam deka moeto prvo invitro bese neuspesno . Nooo nema predavanje. Neuspehot za invitroto se pretpostavuva deka e od endometriozata (cokoladna cista). Sleduva laparaskopija kade mora da se otstrani i nov obid za bebe. Se nadevam za sledno i uspesno. Na site vi posakuvam uspeh i vie sto veke imate pozitivni rezulati lesna i mirna bremenost. Ve guskam silno site i se molam za vas ❤️❤️❤️
Ke bide mila, retko ba koj prvo mu e uspesno, super sto se znae sto e pricinata, resavaj ja i hrabro napred
Од Плодност ми препишаа ДХЕА 75мг ( микронизед) , дали некој знае каде можам да ги набавам, во нашиве аптеки ги нема?!
Zdravo na site. Da ve peasam deneska mi e 7mi den od transfer i nesto ne mozev da spijam sabajle rano napraviv test i bese negativen. Voa mi e 2ro ifv i mn se razocarav. Dali e rano zatoa e negativen ili sigurno nema nisto
Zeni dali nekoj skoro poracuval vitamini od Iherb. Vcera da naracam I mi izleze kolku pari vitamini tolku sipping. Od koga e taka znae nekoj ? Ne li besplaten bese sipingot.