Ne izvinini ako pogreshno me razbra.Ne mi beshe celta ocrnuvnje na d-r,tuku onaka da se spodeli iskustvoto kaj konkreten ifv d-r. Ti posakuvam uspeh vo najskoro vreme(da sd ostvarish vo ulogata majka)
Мила воопшто не те разбрав грешка. Водејки се од моментот дека звездите за ИВФ во МК околку 5-6 доктори и дека 100 % има членки кои се во тековен процес од таа причина не го назначив името на др. да не нарушам доверба некому. Иначе се согласуваме дека е се индивидуално.
Zdravo moze li nekoja clenka sto pravila na privatno invitro vo sistina da mi pise vo poraka da prasam nesto
Jas sum sega tekovno kaj Dr Vladimir i premnogu zadovolni so soprugot. Najprvo ubavo ne primi,postavuva mnogu prasanja dodeka dolovi situacija, odgovara na oostaveni prasanja, soslusuva, dava soveti, vnimatelno odlucuva. Da e zdrava i ziv najgolema nadez ni e
Немој да се обесфрабруваш , секако дека имаш шанси. Тука сме сведоци и за успех со 0.01 или пак успеале со други потешки состојби. Моја препорака ти е да одиш во неколку клиники на консултација и каде ти ќе се почуствуваш сигурна во др таму почни. Мора да си свесна дека нашиот пат е подолг и со повеќе стрес и тоа е тоа нема губење надеж и нервози
Дали некоја била скоро во Хемолаб? На телефонски број што го има на интернет ми вика дека телефонски број не постои, а всушност стои дека е отворена лабораторијата.Молам ако некоја има информација.
Здраво на сите. Една информација за сите што ги користат Профертил женски и машки. Ова се цени на истите во Германија, ако имате некој да ги нарачате бидејќи кај нас се поскапи. Поздрав
Женски, кога ви ѕвонеа ембриолозите од Систина за трансфер? Јас би требало утре да имам,и 24часа порано треба да боцнам нешто. А еве денес скоро 12:00 ме немаат контактирано. Им ѕвонев не креваат, порака пишав... многу се загрижив.
Zdravo devojki nova sum na forumov i sakav da ve prasam dali imal nekoj slicno iskustvo... Denes mi e 11 den transfer .Vekje 4 dena imam promena vo boja na iscedok (prethodno se borev so streptokoka B) i 4 dena na sabajle so crinonot imam nalce rozevkasto. Se kons so doktor mi rece da gi prekinam cardiopirinot i da pocnam ao amoksiklav. Mi pobara i utre ili zadutre da napravam bhcg... Se zagriziv zosto tolku rano mi bara bhcg mislite mi odat na loso... :/
Rozev iscedok vikaat e dobar znak Napravi test i doma Ke pokaze na 11 den ako ima nesto Stiskame palci
Nemoj da se grizis kje te kontaktiraat i jas kako tebe bev vo panika celata deka nema da se javat no se javija ipak toa im e rabota i ne moze da te zaboravat
A toa sto treba da go bocnes mene mi kazaa koga pravev punkcija se sto treba . Prolutex se bockav den pred transfer i na denot na transfer
Ne e bash iscedok , so krinonot vaginaleta i kako edna tocka od sabajle... fala ti mnogu mila ajde kje izdrzam do utre kje napravam domasen test pa vo sreda bhcg
. Profertil tab ima za mazi i za zeni kaj mazi se koristata za podobruvanje na podviznosta na spermatozoidite.... Kaj zeni za kvalitet na jajni kletki gi davaat najcesto inaku nie od remedika gi kupuvavme za maz mi 13 000 den se dodeka ne vidov deka vo zegin se 10 800 den ama vo sporedba so ova e strasna razlika nie gi kupuvavme dosta dolg vremenski period.... Inaku e cudo od preparat navistina nesto najdobro ima so isti sostav mnogu paraleli no vo jacinata se 10 sprema 1 vredat za sekoj denar