Ako ti e za konsultacija kaj doktorot, pisi mu na viber ke ti vrati, objasni mu deka na pult ne mozes da zakazes
Друшки борци, дали има промена во цената во систина за годишно чување на замрзнати ембриони? До лани беше околу 18.000. Они се јавуваат кога ќе истече годината за да се плати?
dali ima nekoj sto pravel in vitro a se soocuval so anksioznost i blaga depresija? cekajkiv vaucer mi se zgolemija panicnite napadi, odednas klapnav nemam voopsto sila ...mn stresno mi deluva... inace sakam vo plodnost da pravam, ve molam spodelete iskustva <3 ], dopolnitelno pms imam katastrofa, dvo plafon mi odat simptomi so panicni napadi od hormonite dali se vlosuvaat? fala vi
јас последно платив 18.900 но мислам дека имаше инфо дека и оваа цена не е веќе релевантна. најубаво да се јавиш да прашаш. и во однос на јавувањето, мислам дека не се јавуваат. мене ми рекоа дека тоа ќе биде моја обврска да памтам јас. секако нема да ти ги уништат на последен ден. се случувало да ги чуваат и по 6 месеци со тоа што ќе платиш кога ќе ти притребаат за користење.
Jas od sho ne mozam da cekam odam privatno denes mie veke 3to bockajne . Psihicki se poremetiv Gospod lesnina segde da dava
So sreka i lesna bremenost mislam deka spored betata se bliznaci zasto mene prvata beta mi bese 189 ili greska sum?
За Петановски не се знае уште дали ќе остане, ми рекоа средина на август може да има поконкретна информација
Имаш контакт маилови од неколку доктори на страната на фзо, јас имав слично искуство со првиот ваучер, ми рекоа дека не може да се продолжи валидноста на ваучерот, ако се пропуштат тие 6 месеци се аплицира повторно а тој ваучер се смета за неискористен.
Greska si jas imav na 14 den 622 Kako i da e cestitki lesna bremenost da si ima daj boze i bliznaci da se
Прва бета 1864, бремена сум со близнаци. Се среќа и со лесно бременоста. Дај боже и двете да се фатиле, но според вредноста ми личи на едно.