Јас обавезно пред боцкање премачкувам со алкохолни марачиња можеби и тоа има влијание незнам важно дека немам ништо или па имам лесна рака хахах веке сум станала професионалец, шала на страна немам и кога се бицкав по 3 пати во денот и тогаш немав а ни сега сигурно не сум погодила до сега некој капилар
devojki jas denes sum 10 nedeli no me fati proliv so povrakanje bev bolnica primaf infuzija mi dadoa elektroliti i linex forte dali smeam da gi pijam straf mi e mnogu utre pak ke primam uste edna infuzija senadevam ke pominit nemam sila
Zdravo zeni, dali znaete dr.Lazarevski dali e na rabota,3 dena ne mi digaat koga ja baram sestra Anita.fala pozdrav ❤️
Сестрите во Систина се страшна работа, не знам што треба да се случи за да ги добиеш. Јави се на пулт да прашаш да не се на одмор. Јас кај Ивановски сум, него од прва го добивам и на вибер враќа во истата минута и во неработни денови, ама за Сашка да ја добијам мора непрекинато да звонам неколку дена.
Odmorot i e zavrsen baraj gi okolu 14 casot sigurno ke gi dobies vikendi ne rabotat a sabajlinja se mnogu optovareni so pacienti punkcii, transveri, laparaskopii pravat taka da koga i da sum zvobela okolu 14 sum gi dobivala
Off najdobro zvoni na call centaro i ke te upatat raboti 24h pa jas znam deka anita bese pred 1 mesec jas koga zakazuvav i sega vikam sigurno i e zavrsen ama najdobor javi se i ke te upatat i za zamena ako ima
Dr Marija od novata klinika new 20s Jas odev kaj majka i Snezana vo bitola, taa uate tamu doagase da uci. Devojkata ja falat deka e mnogu posvetena i temelna. Imaat po socijalnive mrezi kontakt telefon, mislam deka pisuvase konsultacija besplatna.
Jas i posle potvrda so beta eve denes i vo klinika za potvrda bremenost mi rekoa da prodolzam i so estrofen i so inekcii i deka postepeno ke menat terapija...a mojot ginekolog rece deka vo vrska so terapija samo so klinika kaj sto pravev invitro da se konsultiram
Кај мене после позитивна бета постепено се намалуваше терапијата и најдобро консултација на вибер со докторот
Девојки 12 ден од трансфер на 3 дневни ембриончиња бета 248 секаде само убави вести и со плод да се вроди