Se spremame za invitro primam inekci merofert. Na 6ti den hormonot estridol bese 146.1.mi prodolzi doktorot inekci.kolku bi trebalo da dostigni dali vaka kon dobro odi ??
Mene 3 dena pred punkcija mi bese 521, istiot den i naredniot den primiv meriofert i toa dve prasacinja so edna vodicka. Vaka izgleda super, srekjno
Aj ve molam pomos. Denes trebase da primam kleksan i progesteron na 4 dena sega veke gi zemam. I progesteron sum.izvadila od pamet dali moze da predizvika nesto ako utre odam go zemam progesteront
Zatoa sto i ne krvaram nisto samo za preventiva mi gi dava dr. i pomaga na bremsnosta. Blagodaram miliaa mi olesnaaa
znam i jas gi zemam za preventiva no jas zemam i prolutex eden en prolutex eden den progesteron depo dva dena pauza pak isto
I jas treba na 4 dena i pocnav da go bockam sabota i vtornik. Posle tri nedel svativ deka nedelata nema 8 dena . Ama taka prodolziv ednash na 3 ednash na 4 dena
zemav i jasl no veke tri nedeli samo.kleksan eden den da eden ne. I progesteron na cetiri dena. ama vcera go zaboraviv
Честитки да си имаш ледна бременост на кој ден од трансверот го правеше тестото и дали се слушна со докторот околу терапијата
8 ден од трансфер, чисто онака домашен направив. Во понеделник ќе правам бета, вторник ехо,и тогаш планирам да му пишам на докторот Инаку стално нешто ќе ме боде во јајниците, па ќе ме стегне во стомакот, нормално е нели?
Da si imas skolska bremenot i sve da e vo red. A so tridnevni ili pet dnevni embrioni imase transfer?