АМХ од 0,75 за година дена дојде на 1,45 значи сепак имало можност за покачување. Сепак FSH од 12 дојде на 18. Дали сте имале слично искуство и дали сега има можност/ терапија за намалување на FSH?
Здраво,ме интересира некоја од поискусните членки ако знае.Другарка правеше ИВФ со краток протокол, на пункција и извадиле 18 јајце клетки, а после ембриологот и јавил дека само 10 биле зрели. Да не знаете што би можело да е причината за тоа.Поздрав
Здраво девојки, Се подготвувам за трансфер со замрзнат ембрион.Ќе правам хистеро-скречинг сега во месец август,а доколку биде се како што треба нареден месец трансфер.Секој ден пијам металирана фолна,по препорака на доктор,но не пијам обична фолна.Па ме интересира дали тоа е доволно.Исто пијам други витамини А,Д,Омега,Б комплекс.Се мислам со акупнуктура да почнам.Доколку некоја челнка има препорака нека пише.Поздрав до сите и многу успех.
CoQ10, omega 3, prenatal vit на Jamieson, ништо особено очекував да биде понизок. Провери во различни лабаратории, последното ми е ГАК.
И мене, па два бебуши ми кенкаат цел ден Ти посакувам дупла среќа Честитки, со лесно да си ја износиш бременоста.