@emkaemka , сосема те разбирам за навраќањето, ама се сеќавам како вчера да беше кога те читав со радосни вести Се најубаво ти посакувам, и жими се, голем дел од членкиве овде како од личен живот да ми се пријателки ми значеле, со искуството, советите, просто споделените приказни... За сите
@Lavica2602 прекрасна вест... @pandelka ме расплака .. Иако не сум била дел од темава лично за себе често ја читав и многу од поранешните членки ве знам.Битно ко што рече и Панделка сите успеавте Поттик за сите што сте во чекалната ,ќе ви дојде редот ,мора
Денес слободен ден, ден за плажа и луна парк, ама и побарај ме во гужвата тешко да ме лоцираш гушки до бато
изјава за вонбрачна заедница. на нотар се дава таа изјава. ја давате двајцата истовремено и потпишувате.
Sami napishavme izjava kolku vreme sme zaedno i kolku vreme ziveeme zaedno. Na notar bevme zaedno no samo od eden pobaraa da ja potpishe.
Барај ги понеделник на броевите што се ставени на страната на фондот, ќе добиеш информација дали си помината или чекаш на ред за комисија
Еве јас да ве охрабрам со мојата приказна да не се откажувате и да се трудите колку што може да сте позитивни во сите лоши ситуации,моето баш беше чудо од господ најмалку кога очекував се случи. Наводно со машки фактор се водевме олигоозооспермиа брзи прогресивни скоро ич немаше партнерот и со прелажани заушки што доста уролози го сметаа од старт за проблем. После несупешни инсеминации и ивф на велико собирав документи трчав за кариотипи термини и се спремав да поднесувам за второ ивф верувале или не останав природно бремена неможев да се изнагледам на цртите Баш тој период почнавме и со реновирање и секоја вечер конзумиравме и алкохол и нездрава храна искочени некако мислите на се ни беа освен на проблемот. Колку и да е тешко пробајте со други занимации дефинитивно. Сексовит и трибестан не ни помогнаа али сметам дека имаше удел кај нас Q10, L carnitin, Aшваганда, Е, селен цинк,мед со јаткасти пилешко избегававме и лабава облека Ви посакувам позитивни цртички на сите и убави мисли
Здраво, Би сакала да прашам има ли некоја правено скоро пункција во Систина, треба ли пср или антиген тест за двајцата? Треба во понеделник да ми прават а јас денес заборавив да прашам, а сестрата ништо не ми спомна Поздрав