Јас за втор ваучер не дадов никаков извештај и мисла дека не треба. Они имат цел преглед на истоирија и знаат во која болница претходно исплатиле пари. Така да не треба. Исто и на страната на ФЗО кои док се поттребни тоа ако не се лажам не го пишува.
Не треба. Барем јас немам доставено. Сега за трет ке аплицирам. Фондот имаат целосна историја за тоа каде исплатиле пари од претходната процедура.
И јас имам некакви болки. Некогаш долу ниско, тоа ќе да е матката, некогаш странично. Денес бета покажа висока , утре сум на преглед и баш ќе прашам да ми објаснат. Слично како што викаш ти, кога ќе полежам поминува, а на станување ме заболува, кога ќе клекнам, некогаш кога одам.
Zenski, kade e imunologija od prilika? I dali treba da zemam ispituvanja drugi sto sum pravela ili samo so upatot da idem?
Незнам за што точно одиш т.е за какви анаизи ама доволен ти е упатот на кој ако не се лажам имаш точен термин и добро е да го испочитуваш. Ако и партнерот ги прави истите испитувања треба да им кажете дека сте заедно за да ви ги спојат резултатите и генетичарот да даде мислење на резултатите. Иначе имонологија е во дворот на клиника во едно мало баракиче помегу фармацевски факултет и инфективно.
Mila jas koga prasav vo turcija mi rekoa osven metilirana folna i omega 3 nikakvi vitamini da ne pies. Ne mu odgovara na teloto sega pred transferot jak imunitet osven ako imas ispitano i imas deficit a sve drugo golemo Ne.
Ako e bhcg nad ili blisku do 1500 moze da se vidi na eho. Poveke odmaraj cim imas takvi pojavi i konsultiraj se so doktorot vas, bolkite se donekade normalni, samo da ne se postojani i intenzivni. Sepak konsultiraj se so tvojot doktor
Od glavniot vlez dvizi se samo pravo, koga ke dojdes na parkingot sproti tranfuziologija (crvena zgrada od desno) pomini niz parkingot i ke vidis pred tebe edni baraki. Posle niv pravo ti e zelenata zgrada na infektivno. Jas nisto ne noses od prethodni ispitivanja
Немам зборови да ти кажам колку ми е жал. Никој од форумот лично не познавам но за секоја се радувам на успехот и ми е многу неубаво за неуспесите. Среди си ги мислите , глава горе и напред.
Podobro javi se na doktorot sto ti pravel invitro ovde site sme razlicni bolkite site razlicno gibcustvuvame i nekoj moze ke kaze normalno nekoj ne e normalno najdobro pobaraj lekarski sovet taka ke bides najsmirena so lesno
Zdravo, Da ve prasham posle punkcija od sistina po kolku vreme vi javuvaat za da vi kazhat dali ima oploduvanje ili ne. Jas mislev baraat odma nareden den, ama ete denes ne mi dzvonea... Pozdrav