Blagodaram mnogu na odgovor. Nemam ispituvano dali imam deficit od vitamini,na svoja raka si pijam,no moze i dobro e maku da namalam. Od doktor imam samo preporaka za metalirana folna,poradi mutacii. A isto imam preporaka sekoj vtor den aspirin da pijam.Kako podgotovka.Na site Vi posakuvam uspeh i dve crtki.Pozdrav devojcinja.
I jas sum piela na svoja raka ama povece ne. Toa sto e dadeno od doktor e vece drugo . I jas ti posakuvam sve najubavo i najbrzo dve crti kaj site , i da ne nema otuka site.
Не мора само кај Јани, мене секогаш др. Бојан ми давал извештаи без проблем, а и полесно се добива термин. Проверувај на Мој термин.
Zdravo devojki da ja spodelam i jas mojta prikazna. Prvo in vitro uspesno no zavrsi so missed vo 10 nedela. Vtoroto neuspesno. Tretoto biohemiska. Cetvrtoto uspesno do 35 nedela. Vo 35 nedela 35 puni nema srceva reakcija bebeto zamotano okolu papocnata vrvca . Sledi carski na mrtvo bebe. Pred priem vo bolnica mi napravija ekg i eho na srce imi otkrija izrastok(tumor). Po carskio koj bese vo petok za dva dena vo ponedelnik si dobiv i operacija na srce. Sega sledi pauza i zazdravuvanje. Vo seta nesreka i sreka sto bese otkrieno i sto se sredi. Gospod me cuval. Pozdrav i uspeh vi posakuvam na site.
Devojki bidejki minatiot pat tsh mi bese 4 i kusur, sakam za sekoj slucaj da napravam kontrola i na tsh i na antitela. Bidejki termin na endokrinologija i patofiza nema, postoi li za tamu priroiteten upat? Iwto piev prethodno dhea i mi bese pokacena, sea vekje mesec dena prekinav.
Па термини за после 15 дена, тоа ми е многу касно, јас до тогаш веќе ќе бидам почната, колку што разбрав извештајот треба да биде со дата пред фискалната. Ако имате некој друг совет како да постапам, кажувајте. Ќе пробам преку ГАК како што ми пиша членката погоре, се надевам дека ќе завршам работа, ова со рефундирањево ми е ноќна мора.
Devojce zalam za se shto ti se slucilo. Bidi hrabra, stvarno si se namacila. Izvini shto prasuvam, nemora da mi odhovoris, no kako se zamota bebeto, neli se odi non stop na eho pregledi?
Јас го откажав сега мојот термин за утре во 12.45 кај др. Бојан, имам доволно клескани сега за сега, па јави се кај матичната одма да го фатите
За антителата на тироидна мора упат од интернист за до клиничка биохемија. Ќе му кажеш што ти треба се ќе ти пише.
Ginekolog ne moze da ti dade za antitela, mora internist. Maticen so prioritet do internist i internistot se od hormoni moze da ti pise