Tolku e, 12.000, i jas prasuvav. Maticnava ne znae da zeme takov bris. Ke pravam tamu. Sistina e poskapo. Remedika ne sum prasala
Znaci ne se normalni, na site maki uste vakvi iznosi sramota e. Znam deka najmnogu se pecali na tuga maka ama ova e necovecki...
Систина ми кажаа цена од 18,000 ден, Ремедика не кажаа цена само ми известија преглед кај доктор па понатаму он ќе објасни се. Санте Плус не прават брис на ендометриум. И кај д-р Органџиски не прават.
Zdravo imam prasanje dokolku nekoja od Vas znae dali doktorkata Gurzanova vo Newborn e na rabota ili pak na odmor? Vi blagodaram
Da ste zdrava i ziva vie i soprugot.Nema otkazuvanje daj Boze so ubavo slendiot.pat. Bez stresovi ke bide Bog ima za sitee i ke se raduvas eden den. Backi i strog za sledni cekori
Во Ремедика лани при скречинг на ендометриум ми земаа примерок и за микробиологија. Ми го фактурираа како брис од вагина зашто немаат посебна ставка брис од ендометриум во ценовникот. Платив 1.200 ден. и резултати имав за три дена.
Женски, ајде да ве фати од мене мајата. Ви пуштам среќа. Да се пофалам денес ми кажаа дека се две. Многу се радувам, точно тоа и сакав. Да си имам три деца. Фала му на господа, на медицината,па и на ФЗО
Dali ovde, ima nekoja clenka, so golem procent na oploduvani blastocisti. Odnosni, prviot pat kaj mene se izvadeni 16 jajce kletki, od koi 9 stiglane vo faza na blastocisti (8 se 5dnevni, i 1 rana blastocista). Molam dajde mi mislenje, dali e normalno tolku golem broj na oploduvanje? I od toa mi e strav znaete? Ne sum slusnala deka parot moze da dobien 65% procenti od izvadenite jajce kletki, blasto embrioni. Posle missed vo prviot transfer, pa neuspesen transfer, pa biohemiska. Uste 4 mi ostanaa. Nisto od niv. Dali ima indikaciii za los kariotip ova beee? Se plasam da go ispitam
Tocno deka e indikacija za kariotip, ali tuka ima na forumov prikazni koi i so los kariotip uspeale od vtor, tret transfer. (Ne mi e prijatno da tagiram clenki, nekoj ako procita neka objasni) Ispitaj si spored mene, ali imaj na um deka vo medicinata nekogas nema pravila.
Јас купив на приватно терапија за до првиот термин слободен на трансфузиологија, др Елена ми даде извештај па здравје планирам да рефундирам од извештајот натаму што ќе купам.. исто имав упат и за Гак ама завршив работа на трансфузиологија..
јас денес се видов со нејзе и се договорив за во вторник пак. Најверојатно тука ќе е и наредна недела