Ne mi kaza samo me gledase na semata pisuva samo 6 7 mislam a ne mi pise golemina a endometriumot mi e 5.5
Девојки што пиете од витамини. Јас сум во постапка за со замрзнати и пијам метилирана фолна и б12 и вит. Ц . Да докупам уште нешто?
Sve dodeka si pokriena so metilfolat, i b12, nisto drugo ne ti treba pred postapkata. Teraj si taka. Vitaminite prirodno potrudi se da gi zemes
Ako ti e prvo ivf Mozebi imas namalen amh i si poor responder Ne se sekiraj doktorite si ja znaat rabotata ke se zgolemi Samo verba i nadez
Bidejki si dolg protokol i primase tripofem on napravil supresija na jajnici i gi zaspal povekje od shto treba. Pretpostavuvam ti go isklucil koga videl deka e2 ne rasti.
Здраво, другарки Знам дека е малку надвор од темата, но мислам дека тука можам да добијам информација. Се обидувам да најдам термин за ехо на дојки во Скопје, ама никако да начекам термин. Единствено има термини за Радиологија и Хирургија, ама матичната ми вели за таму не може да ми даде упат без дијагноза. Знаете ли кога пуштаат термини по поликлиникиве? Покрај сите трошоци за ивф постапкиве и тррапии,, не ми се фрлаат пари по приватниве болници.
spored mene dovolno e i jas primav samo toa... Posle transver na svoja raka si zemav vednas i femion od toa nema loso a sekako od site vitamini samo femibionot e so metilirana folna....
nie vcera bevme so rab pocnuvaat od 08:00h otvaraat okolu 7 i 40 ama so rab se od 08h do 16h bas prethoden pat vo 16h ja zatvorija najverojatno najkasno do tolku rab, posledni pacienti bevme za toa primetiv....
vo poveketo gradovi zemaat krv so toa sto rezultatite gi davaat ponedelnik samo za hormoni i slicni raboti koi ne mozat da se odlozat ne vrakaat
Mozes vo sistina okolu 100 evra bese nie koga ispituvavme, za deset imas rezultat. I jas site analizi blagodarenie na forumov gi napraviv, ni sto sme so vaucer ne ni ne gledaat samo gledat redot da go pominat. A nadvor bese sosema razlicno , i na sitni raboti vnimavat. Poinakov tretman kon pacienti i za sve trudat da imaat odgovor. Vitaminc ne bi ti preporacala , ama pak ti si znaes , eve i drugite neka kazvat.