Ne sum slusala 16 dena stimulacija. Jas imav 14 dena ama veke pominav vo hiperstimulacija i mi izvadija 16 jajce kletki. Nemav bolki pred punkcija. Estradiolot ne mi se rastese pa posle naglo na kraj raste. I primiv po 4 kesicki fostimoni na den poslednite 4-5 dena i plus dekapeptil
Jas ispituvav kaj Organdjiski vo stip tamu mi bese najblisko i najbrzo a vo drugite kaj sto prasav mnogu poveke vreme bese
Za remedika ne znam tocno nie vo new born tav transver go pisuva transver so zamrznati embrioni plativme 40 000 den sega bilo pokaceno prerhodno bese dokaj 500 evra bas jas prasav 3 pati da ne e nekoja greska
Zdravo, moze li nekoj da me informira kako odi proces so zamrznati jk i spermatozoidi? Pretpostavuvam nema stimulacii? Pokratko trae ? Koga se pocnuva so proces pred ciklus, na sredina na ciklus? Sekoja info e dobrodojdena.
Zdravo devojki Sea proveruvav site pap testovi od 2019 navaka mi se uredni, odnosno na site pisuva benigni kletocni promeni - inflamacija i sekogas ginkolozite vikaa normalen naod. Denes isto mi izleze benigni kletocni promeni - inflamacija no plus imase promeni shto ukazuvaat na virusna infekcija. Vo 2019 pravev hpv tipizacija nemav hpv, no denes se zagriziv i utre kje pravam tipizacija. Isto sea mi e na pamet so vakov pap za sekoj slucaj pred ivf i bris od endometrium da zemam. Pred godina i pol isto pravev bris od endometrium, bese ok. Dali moze da spodelite iskustva?
Imav jas takov naod i isto pomisliv na HPV, i se javiv na doktorkata da mi objasni mi rece nema vrska toa so HPV, toa e od nekoj virus, kako prelada i da stavam vaginaletki. Pravev i HPV tipizacija i nemav HPV.
Devojki se spremam za transfer, i terapija mi e estroferm i aspirin, ama celo vreme kako da mi se vri, stomak naduen, glavobolka i srceto kako povece mi cuka, kako mozam da go slusam kako cuka. Sve mislam deka e od estroferm znam deka dava nus mnogu drugi losi posledici pa zatoa ne sakam da citam vo nesakani dejstva. ve molam za iskustvo.
Zavisi kako ke rasnat d-dimeri I dali Imas mutacii na trombofilija. Jas cela bremenost u mesec po poradjaj imam mutaciii
Знае ли некој Лазаревски колку време ќе е точно на одмор, Анита ми кажа од 8 ми септември, но не ми кажа точно кога се врсќа.Има ли некој информација?
Мислам дека сите пиеме естрофем. Јас имав 2пати по 2. Тоа е изгледа за ендометриумот. Немаме избор. Држи се цврсто и со среќа нека ти е, да даде резултати!