Mila jas istite simptomi gi imam eve veke dve nedeli a seuste me sum pocnata so tarapija i jas se spremam za transfer imav hiper sega pred eden mesec neznam od sto mie ama isto srcebienje po celo telo glava skoro sekoj vtor den me naboluva kako da nemozam ubavo da disam dlaboko vozduh zimam a pijam samo metilorana folma aspirin vitamini i b12
Jas na site dokumenti sum so razlicno nekoi so mominso nekoi so segasnoto, nikogas mi nemaat napraveno problem... vo sistem se proveruva po maticen broj edna licnost e so toj embg ne sekiraj se ne pravat problem jas 5 godini veke po kliniki sym taka i nikako da gi sredam
Мене не ми направија проблем за моминското презиме. Иако секаде го имав ажурирано, во некои од државните институции каде што правев испитувања пак ми го запишале моминското. Воопшто да не се секираш, матичниот број им е важен. Со среќа!
Не, ама извод од венчани Не постар од 6 м бараат. Барем другарка моја имаше ваков "проблем" пред два месеци. За трет ваучер и побараа дополнително да достави , а вториот го зема без доставен извод
Девојки тие што сте под 35 години, а имате едно две стимулирани инвитро циклуси, дали сте правеле мамографија. Јас имам 30 год, ехо чисто, но сепак пред следно ивф докторката ми препорача мамографија. Искуства плс.
Јас колку што знам не се препорачува мамографија кај жени што немаат родено, секако освен ако нема индикации за тоа. Јас си направив ехо на гради, секако такви контроли и пред да почнам со инвитра си правев.