Spored vrednosta na Est, ako dobro se sekjavam bese okolu 200, tolku se i jk, 2. Low responder e, ali brojka kako brojka nisto ne znaci, biten na kraj e kvalitet. Bliska moja od 4 jk, trudna ostana od prv transfer, nema pravila. So srekja
Nikako nema otkazuvanjee ima negativen test lazen preku.urinaa..Ve molam veruvajte deka istite simptomi se kako za mensteuacija. Nikako da ne pies tableti. Toa terapija sto ti dale od dr i optimizam nee se nerviraj. cekaj beta bchg . Uzivaj relaks.
Jas veruvam vo Bozji odluki i ova godina nekako mnogu bebcinja sakam samo bebinjaa i tockaa 2022, taka da site jaki zeni moraa da se borimw i nikako da bideme razocarani od odluka na Gospod. Noo sekako deka i da veruvam vo Miracle deka toa ide i.psihicki.i duhovno verbata vo ubavite raboti. Veruvajte i galitw mese iako ne ste bremeni. Sekoj mesec gledav kako.dobivav no sekoj mesec pred da dobijam ae cuvav kako da sum bremena. Mora da sme silni zatoa sto sme i zeni ne sme sozdadeni taka lesno sme jaki poveke i od kamen
Zdravo,ne znam da pishem Makedonski,ali ako neka zena moze da mi pomogne bila bih zahvalna.Trenutno smo u Ohridu i treba da uradimo spermogram (idemo u Prag na vto) Mozete li mi reci gde mozemo da uradimo?privatno naravno. Pozdrav svima ❤️
Kade podnesuvate vo fondot kaj Da mila se gleda cestitki da bide se vo red do kraj i bebusko da galite
Mislam deka devojce od 25 vodini so policisticni jajnici ne e nikako low responder. Toa se tie side efekti od dolgite protokoli koi ne retko se slucuvaat. Agonistot gi zaspiva jajnicite i ela posle razbudi gi.
Со среќа и нека вроди со успех. А парите ќе ги спечалиме. И мое мислење да ја смениш општата матична , нека не ти прави дополнителни стресови