Mnogo treba da smo jake,ja sam samo drugi put napravila test i bila mi je bleda linija i presrecna sam bila.Kad sam izvadila betu i lad sam videla 42 htela sam da umrem od placa.Posle toga je beta pala na 2 Sad treci put nisam pravila test i beta je bila 26 opet biojemijska. A prva vtoanikedan test-10 dan beta i bila 360 ❤️ni ovaj 4 put necu da radim test,manji ke stres definitivno.
Jas rekov sega koga ke resam deka sum spremna za sleden transfer pari karticka se davam na maz mi ( za da nemozam da kupuvam testovi) i do beta jok test ne
Девојки тие што посетувате психолог може ли да пишете препораки? Ако не е дозволено тука, пишете ми во ЛП. Се осеќам ептен паднато и ми треба разговор, насока и поддршка, пред да одлучиме каде и кога би го правеле 3то ИВФ. Ви благодарам однапред.
Pobaraj vo primatek apteka bitola, jas tamu gi kupiv poslednite 3 pred 10dena, ama moze dobile pak, mene posto mi trebaa itno si dokupiv plus od Solun.
Многу често проблемот е до поштата. Најчесто се одлучува во рок од еден месец. Јавете се или отидете во фонд (зад Мајка Тереза), јас од таму го зедов ваучерот, по пошта воопшто не ни ми стигна.
Inaku fala za informacijata pred nekolku nedeli mi donesoa prolutex od turcija i navistina se cela kutija za 20 evra i toa istiot proizvoditel ista jacina isto se.... Koja e razlikata so nasta cudna drzava kaj nas edna apula 10 evra ima nekoj pacientki kako mene sto gi koristat mnogu cesto a ne e mala razlika
Околу 10ти Мај поднесов документи, на 13ти Јуни им пишав е-маил и ми кажаа дека баш сабјлето го одобриле, тоа е за од прилика еден месец. Ми кажаа дека ваучерот ќе стигне на домашна адреса. Чекав околу 15 дена и не стигна, отидов во фонд и таму во евиденција стоеше дека го испратиле 2 дена после одлуката, но кај мене не беше доставен. Ми кажаа дека имаат многу проблеми со поштата и дека се случува да не стигнат и ми дадоа ваучер.
Да точно ни мене ме ми стигна писмото, од пошта го вратиле во фонд ама го немаше ни таму па на тел ми кажаа за кој док ме вратиле, е сега на 04.08 ги поднесов дополнителните док и сега пак чекам и незнсм дали ке ми стигне Може ли да ми кажеш на кој маил им пиша?
Женски, ми требаат искуства да споделите би ми значело многу. Овој криотрансфер веројатно ќе ми заврши со биохемиска (bHCG на 19ти ден од ЕТ 150). Од овој циклус ми останаа уште 3 ембриони. Дали некоја од вас имала успешна бременост од трансфер на останатите ембриони од ист стимулиран циклус? Да напоменам со машки фактор, олигоастенозооспермиа.