Pozdrav drugarki. Moeto prasanje e za drugarkite so PCOS, od 5 ciklusi godisno poslednite dva meseca imam redoven ciklus, no site drugi simptomi gi imam. Ne sum promenila nisto nitu dieta, nitu novi sumplementi, samo Folinomel sum upotrebuvala i nekoi caevi. Sega se prasuvam dali e mozno da imam ovulacia poradi redovniot ciklus ili ne mora da znaci nisto? Blagodaram
Mozes da imas ovulacija ako imas redoven ciklus. Indikacija za redoven ciklus e ovulacija. Jas sum primer so redoven ciklus nemam redovna ovulacija. Ama ne me gledaj mene ti
Здраво, пак јас да ги прашам поискусните и поупатени членки. Денес 10 ти ден од трансвер бета 346. Што значи толку висока бета ? Дали е тоа добро ? За блиска личност прашувам.
Deneska e rainbow baby day. Se nadevam site znaete sto e rainbow baby. Jas imam heaven baby samo, uste nemam rainbow. Ama za site majki sto cekate rainbow baby, sto stignavte do rainbow baby ili sami ste bile rainbow baby, vi ja poznavam dusata i znam kolku boli. I mnogu se molam za moeto rainbow da mi dojde sto pobrzo.
Мислам дека и во овој случај е едно , бидејки и беше вратена само една оплодена јајце клетка. Да се надеваме на дупла бета на втората контрола. Со лесно и кај вас
Po mojem mishljenju je biohemijska nazalost.Sve ispod je biohemijska,meni je 42 bila pa pala na 2, pre mesec dana mi je bila 26 pa je pala 12. Oba puta sam radila 10 dan posle transfera. Daj Boze da se tebi duplira,ponovi je opet za 48 sati.Sa srecom.
Девојки прашање за спермокултура, за на државно упатот за каде треба да гласи? До сега сме правеле само на приватно. Матичната даде упат за ембриологија и хистологија но испадна дека таму само спермограм прават П.с со среќа и со лесно на сите што се во исчекување за висока бета, на сите останати ни треба мотивација
Во мојот град општ матичен дава упат за на уролог па уролог дава упат за на микробиологија за спермокултура вака е во мојот град.
Devojki idam od transfuziologija za prodolzuvanje na kleksani imale novi pravila veek ne prepisivale oni tuku ginakolog vikam maticen ili inv ginakologot mi vika dr. Bojan pojma nemam ova se novi izmeni od sega so ginakolozite taka da znaete da ne idste dzabe do klinika prasajte kaj ginakolozite