Blagodarm na odgovor devojce.Mene na histero mi najdoa sebptum,poradi toa mi odlozija sckrecing za vo septemvri.Da i jas imam citano statisticki deka ovaa postapka pomaga za implatacija. Ti posakuvam uspeh.
Samo kako predlog nemora da prifatish,jas napraviv 2 tegli ednata ja pochnav od sledniot den a drugata po 40dena (shtom ja zavrshiv prvata). Probaj nishto ne gubish.
Kako sto citav sega po forumov za reguliranje na FSH i opsto dobro deluval za kvalitet na jk. Procitav deka treba 40 suvi smokvi so 1 litar maslinovo da stoi vo tegla 1 mesec, najubavo 40 dena, a nekoi odma pocnuvaat da go koristat. Jas nemam problem so FSH i AMH, ali eve ke kupam suvi smokvi na sabajle ke jadam
Јас два пати немав имплантација, направив скречинг и брис и третиот трансфер беше успешен. Исто, постев 40 дена за велигденскиот пост, трансферот ми беше во мај. Еве сега бепчо спие до мене. Сигурно и терапијата беше потрефена, а хистеро-лапаро правев во септември претходната година. Со среќа
Секако ќе се прочисти телото, јас изедов 40, одма ги почнав ама тука застанав пошто не ми се свиѓаше маслото. Најди си убаво масло да можеш да го пиеш заедно со по една смоква.
Како е ова со смоквите? Прочитав погоре ама дали разбрав. Се полни една тегла со суви смокви и стои во маслиново масло 40 дена. и Се јаде дневно 1 смоква . Така? А и да се почне порано исто е ок? Добро разбрав?
Женски мои, да ви пријавам дека мојата бета почна да паѓа и сакусите се намалија. Прекинувам со терапија и се надевам за брзо ќе се исчистам за да се продолжи понатаму. Имам уште 3 ембриони, за кои не сум оптимист дека се генетски ОК заради лошиот спермограм. Но, ќе им дадеме шанса.
Devojki ve molam za iskustvo , vce Mnogu mi e zal mila, soberi sila za poantamu nema otkazuvane. Dali imate so soprugot ispitano kariotip, dokolku nemate moj sovet e da isptate pred da pravite iden transfer.