Фала ти многу за советите. Ке пробам да подобрам некои навики. Иначе Пратам циклуси како не пратам во циклус и фоликули сум целосно претворена Ме плаши што три пати имав биохемиска. Минатиот на приоден начин завршив со биохемиска. Сега сакам да пробам уште еднаш модифицирано и ако не бидне ми се врти можноста со јк. А дај Боже на природно да ми се посреќи не само на мене на сите овде на форумот. Ве сакам девојки
Здраво девојки, да ве прашам дали на некој и се има случено да и доцни циклусот од триптофем? Јас редовно добивав на 25 дена а сега два дена ми доцни …
Девојки здраво, од мојот трансфер месецов ништо, на микробиолошките повторно ми се појави ешерихија коли....и др.ми одложи. Истава бактерија и во месец Мај ја имав..овој пат ми препорачаа да сум пробала со хомеопатска терапија наместо антибиотик...дали некоја од вас има искуство да сподели
Имало и некој германски чај Солубитрат, неможам никаде да го најдам, дали можеби некоја членка знае од каде можам да го набавам
Јас имав таму прво и успешно инвитро, со амх 0,03, и машки фактор. Ти посакувам среќа, многу се професионални, секој ден одиш на ехо и крвна слика, те пратат детално за да не настанат компликации, не ти земаат пари плус за нешто ако не треба, таму велат битен ни е животот што ќе го родиш. Со среќа на сите, топли препораки за таа клиника.
Овие капсули се многу добри, исто од диво оригано, а и поевтини од маслото. Се пијат 2 недели, па 2 недели пауза. И превентивно може.
Jas imam amh 0,02 na punkcija imav 6 jk samo 1ne se oplodi taka da to napisanoto nekogas ne znaci,pred se GOSPOD
Samo jk ti se vkluceni vo cenata... Transferot i oploduvanjeto so vaucer ili privatno plus si go placas... Taka barem jas znam!!!
Умебоши јапонски сливи (во продавниците за здрава храна) вит Ц од 1000 мг, чај пиј од диво оригано и д маноза капсули или кесички. Исто се добри и вагиналети Бетадине. Пази со комбинација чај и масло од диво оригано, не е добро за циркулација, едно само земи, или чај или масло. Јас често ја фаќам ешерихијата и вака ја лечам.
Hvala ti puno,puno Znaci da nisam pogresila sto sam njih izabrala.Taman da vidimo i Prag kakav je kao grad Javicu vam utiske kad odemo tamo za 2 nedelje. Meni su stigli svi rezultati,AMH mi je 2,00 ,trombofilije su u redu,brisevi u redu,samo imam Candidu i rekla mi je ona koordinatorka iz Praga da stavljam kanesten vaginalete i da nije to niata strasno.
Odi vo bilna apteka Alkaloid prasaj za cajna mesavina za eserihija ke ti dadat nekolku bilki koi da gi kupis I ke ti kazat soodnos kako da go pravis i pies cajot.