Ако ти остане ваучерот не искористен они занаат бидејки не исплаќаат никаде пари. Мислам дека е добро да им јавиш за да ти стои местото како не искористено. Најдибро е да ги контактираш како на тел. обавезно и на е маил.и да си сигурна како треба.
Правото на БПО осигуреното лице може да го оствари во рок од шест месеци од денот на приемот на известувањето дека му е одобрено БПО. Доколку не го искористи правото во текот на спомнатиот период, истото му истекува, гинекологот не може да му издаде упат и осигуреникот ќе треба одново да ја започне целата постапка. Ова го најдов на страната на ФЗОМ,но сепак најдобро е да ги информираш.
Имаше циклус со тој Амх? Браво. Јас пиев Цикло долго време само за да ја одржувам матката а моите фоликули не растеа повеќе од мислам 9мм.
Fala vi, ne e za mene, prijatelka me prasa kako poiskusna jas, a jas uste si zimam za pravo da odmaram od doktori
Здраво девојки, Дали можеби некоја има Оргалутран инекции? Ми требаат една/две за утре? Во МК ги нема овие инекции. Доколку некој ги има, а не му требаат би ги купила. Ви благодарам многу!
A da probas divo origano, ima vo apteki? Na moite bliski i te kako pomogna od milionski brojki da se iscistat skroz.
Zdr me interesira dali nekoj pravel skoro Nifty, Harmony ili toj noviot test Qualified test, koja cena se? i dali ste go pravele po preporaka na doktorot ili po vase baranje i vo koja nedela?
Здраво девојки 5 ден од трансфер ми е на бластоцида замрзната на 3 ден. Симптоми нула... освен гради што ме болат. Ни грчење во матка ни ништо. Од денес почнав зачестено да одам во вц по голема нужда, а тоа ми се случува секогаш кога ќе треба да добијам. Од слушање знам дека повеќето жени добиваат запек по ЕТ. Дајте ми совет да правам тест бива за ако нема ништо да не си се мачам психички вака, или па имала некое вакво искуство како моево ?
Сеуште е рано за симптоми а можеби ке си и без симптоми како мене јас немав никаков сиптом а сепак тестот беше позитивен така да не барај симпроми секој е различен и може сите да имаат симптоми ти посакувам две цртки
Јас правев овој месец пррнатален тест, ама Панорама по препорака од доктор поради возраст (36 години), и дополнително поради тоа што е ивф и близначна бременост. Го правев во 11 недела, ама ми кажаа само основниот пакет од 600 евра, затоа што за близнаци не можат да ги направат дополнителните испитувања. Препораката ми беше и од матичниот и од ивф докторот, ме боцнаа во Систина, немаше гњавење трчање на други места, резултат добив за 9 работни дена, и барем и пол потврдија. Се беше во ред и сега сум малку посмирена. За другите тестови, од блиски знам за Нифти дека правеле и тој е околу 700 евра, за единечни бремености е малку поопширен пакет. Претежно оставаат и флаери и по приватниве и кај матичните, на нив ги имаш деталите, пакети, контакт и можеш и споредби да направиш.
Јас во месец јуни го правев нифти тогаш беше 600 евра на промоција на две рати го платив сега мислам дека е 670 ме боцнаја во четврток во вторник имав резултати многу сум задоволна од гинекалис и се ми објаснија и брзо стигнаа резултатите јас го правев по препорака од матичен и плус имам 36 год.а и имав проблем со забременување и се решив да го правам и за мирна глава понатака го направив.
Јас имам 4 трансвери и првите 3 ги имав сите симптоми па бета 0. Не ги барај нема правила. Сега одвај чекам 14 ден , тешко е ама се трудам да се занимавам со нешто, а симптоми само од терапиите имам
Ти посакувам успех од срце ❤️ Мене ми е трет трансфер па...Господ на помош. Ама ова со одењево во вц ми е исто како минатите оати кога беше неуспешно... Ајде надежта да ни е на високо ниво
Бебче ❤️ фала ти премногу ! Ова со одењево во вц ме потсеќа како кога добивам исто па затоа се закочив малку . Ајде Господ злате да помогне секаде ❤️
Те гушкам и јас и фала ти на убавата мисла и поддршка ❤️ Стискам палци за двете нас па дај Воме исто време колички да туркаме
Ne misli na simotomi bas naprotiv jas otsekogas imav problem so stolicata a dali koga ostanav doma vnesuvam poveke ovosje zelencuk voda golema kolicina bas naprotiv sega nemam ni naj mal problem a cel zivot poradi brzo tempo na zivot sekakva hrana dosta stradav bas se cudev koga citav nasekade vikam najverojatno samo kaj mene e se razlicno.... Ne se sekiraj uzivaj i ne misli na simtomi