Да имаше некоја можност да можевме од 1в ден да знаеме дали сме бремени ќе беше одлично ова агонијава... ужас.
Ou sekoj den i posle beta e makotrpen barem do 12 nedela posle e se porazlicno no mora da bideme silni i da izdrzime... Sekoj den e svoja prikazna osobeno tie so sme so podolga istorija na sekoja sitnica se strekas da se nadevame deka eden den site ke zavrsime so uspesni prikazni i ke gi setame i ke se prisekame niz sto se pominavme
Храбрици, дали знаете од Њуборн дали се јавуваат за продолжување на замрзнување на ембриони по истекот на една година? Предпоставувам без дозвола не ги уништуваат или?
Proverisi beta cetvrtok ili petok ,znam ne se izdrzuva, denot tesko pominuva ,a posle pozitivna beta uste potesko e pazis na se kako odis kako legnuvas kako sednuvas se izmacuvam samo i gledam dali zgresiv negde. Ti posakuvam mnogu visoka beta i da se druzime ❤️
Да е баш така ми е. Минатиот трансфер реков ма не мислам на ништо и пак неуспешен беше. Првиот транафер демек се пазев , ама имаше празен сакус. Ексик си велам... Дај Боже кај сите ама баш кај сите до една да има позитивни резултати и Господ да не варди сите ❤️
Рано е четврток или петок за бета за тридневен ембрион подобро нека си почека барем 13 ден па на 15 да повтори вака само ке си праве стресови безпотребни
Јас имам замрзнато во мај прошлата год, па сигурно ќе се јават наскоро за следнава година. Тебе ти истекла годината што не ти е платена или имаш платено? Ваљда ќе ни се јават за пари.
Devojki zdravo, denes dobiv pomina tocno deset dena od punkcijata, mozno li e da mi e zgresena ovulacijata pa zatoa nemase oploduvanje i transfer