Na kolku dena dobivas ciklus Mislam ok si e zasto ne primas progesteron posle punkcija pa da se odolgovleci ciklusot
Jas dosega imav na 33 35, a sega na 29 nikogas do sega ne sum dobila tolku kratko i zatoa se zacudih malku
Мими ти благодарам. Имам чувство денес како да селој момент ќе добијам. Секиј ден се поразлично и поразлично ми е Која сложена материја сме ние жениве ауууу браво
Не да сме сложенааа, и ние самите неможе да се разбереме. Нема да добиеш сигурно, јас единствен симптом ми беше дека ќе добијам па еве 5та недела терам
Здраво девојки доколку некоја од вас има потреба од prolutex, повеќе не ги употребувам имам три кутии од Словачка се купени. Ги продавам за 2.500 денари од кутија. Поздрав
Јас преку фондот бев, но ја прашав сестрата рече 25.000 денари и нормално терапијата плус си ја купуваме. Поздрав
Koga napravi transfer, ovie denovi? Zasto pred dve nedeli ima pokachuvanje na cenite ama ne znam dali i ovde
Edna sega imaske napishano vo trudnicki za skrining vo remedika. Do 26.09 ke bil edna cena potoa ke poskapuvale. Najubavo javise prashaj
Zene samo da vam javim da su mi se javili danas iz klinike iz Prag,prvi dan ciklusa da idemo tamo,tad ce da mi urade uz i da uzmem inekcije i 10 dan kod njih opet da dodjem na kontrolu. Eto zene drage,javljam vam kad krenem tamo.Pozdrav svima i samo napred,nema predaje Ja sam u ovoj 2022 imala 2 crio transfera i oba su bila biohemijska,sad krecemo u novi ciklus,nova drzava,stimulacija od pocetka pa cemo da vidimo