Може да се јавиш на овие тел броеви: 023289016 023289068 Од искуство, не се јавуваат. Секој ден ги барам по неколку пати, но никој не крева Евентуално да пробаш да се јавиш порано кој 8-9 сабајле.
Nie bevme vo new born i kaj nas bese pominato mislam okolu 2 meseci ama ne ni naplatija za toa moze oti gi iskoristivme poslednite embrioni a mozebi i na toj princip rab
Мила чај од сува бреза, вагиналети.. 3 пати имав, на крајот купив тианде влошки, еднодневни што се, носев 8колу 1 год... И од тогаш немам.. Ако имаш можност пробај јас имав на мокрачатс.. И совет одвреме навреме пиј чај од бреза или магдонос, по 1 недела, па пауза.. И сува брусница, или чај од истото.. Поздрав девојки, и Ви посакувам на сите многу среќа во иднина. Гушки, бидете позитивни и опуштени
Што да се каже. Ако отидеш таму нема ни да те примат. Секоаде во светов се со меил се функционира , ние заостанати со времето. Катастрофа
Можеш со лупата да ги провериш сите теми во бременост, пиши го зборот тоа што го бараш ќе ти се излистаат сите одговори
Во моментов ги нема никаде. Ги барав дури и во околните земји но не ги најдов. Замена за нив се Оргалутран. Ги нема кај нас, но може да се најдат во Грција. Но, прво провери си со докторот.
Јас еднаш им ојдов у 12 30 и ми рекоа као до 11ч требало да боцкаат. Ама ми земаа крв , мрчеа ама завршија работа
Denovive imase komisija, bliska moja dobi vaucer, mi se pofali bas denovive. Podnela vo avgust i za brzo dobila odgovor. Jas pa mislev ubrzale, oti jas 2 meseci cekav. Odi tamu, moze imas dobieno odgovor, prasaj si na salterot kaj majka tereza
Zhenski se spremam za novo ivf i po telefon vrz osnova na mojata istorija sestrata se konsultirala so doktorot i mi kazha koga kje dobijam ciklus od vtor den da pocnam so mikroginom i da se javam za da mi zakazat pregled. Ama zaboraviv da prasham po kolku apcinja se pijat i dali treba da gi pijam prekonceptualno vitaminite od prethodniot ciklus...isto dali nekoj pocnal vaka so mikroginom na vtor den od ciklus i dali ova znaci deka kje idam so kratok protokol? Fala na odgovorite