Zdravo devojki Treba da pravam transfer so zamrznat embrion denes na tret den ispituvav Estradiol 30.2 Progesteron 0.259 I imam malku pokaceni didimeri 1200 primam po eden kleksan na den.Sto mislite dali ce mi pravat transfer
Isto taka se sluci i so moja navodno bremenost, vcera doznav deka javnite bolnici gi nabavuaat najevtinite mozni reagensi i od tie reagensi davat netocni rezultati. Tesko nas so ovaa nasa drzava.
Mislam da si priveris zosto ti se d dimerite 1200, zosto mn e bitna podgotvena da vlezes vo ovoj proces. Odi na kardiolog, d dimeri se toleriraat do kaj 800, ako ti e prv pat da ti se kaceni, a nemas napraveno kontrola na kardiolog ili nevrolog mozes da si se proveris denovive. Konsultiraj se so doktorot. So srekja
Да земеш локално пробиотик Ацидосалус три дози(21ден) по седум се во пакување. Веднаш после менс почни да ги ставаш. Јас сум презадоволна од нив,одкако ги користев немам никаков секрет ниту нешто на брисеви
Zdravo,pisuvam povtorno sega so 49 god ako moze nekoj da mi preporaca klinika vo mk so donirani jk dobar dr i cenata da ne bide visoka fala devojkipoz
Здраво женски. Повторно јас. Стара, нестара, сакам да пробам ИВФ со мои јк,ако ги има. Сега сум во фаза на прибирање информации. Кажете ми дали овие услови мора да бидат исполнети за да биде постапката одобрена од Фондот? Бидејќи јас не сум имала ништо од тоа. Заокружено под 2.
Zdravo heroinii, prvo invitro mi e transfer na 06.09,punkcija na 03.09,imam bolki vo gradite,bolkata vo gradite mi e pred punkcija da pravam, i ponekogas bolka vo stomakot kako pred ciklus, dali e normalno ova ili ke se razocaram...
Premnogu e rano za simptomi tek 5ti den od transfer ti e. Ne se plasi isti simptomi se za pred ciklus i vo rana bremenost so lesno i so srekja neka ti e.
Ако прв пат поднесуваш документи во Фонд ХСГ мора да имаш направено како и 2Д/4Д ехо на јајници и матка, тоа задолжително го бараат. Хистероскопија и лапароскопија само ако си правела поради претходна индикација.
Kaj mene bese taka..mozebi e mnogu rano no jas vekje na 5tiot den gi imav istive ovie simptomi i imav uspesen transfer
Да мора, ХСГ е за проодност на канали, се правеше мислам после 8-10ден од добиено, а 2Д/4Д даваат мислење на ехо за состојбата на матката и јајниците по колку фоликули имаш, исто после добиено се прави, Поздрав и многу успех
Ти благодарам, и јас ти посакувам успех и среќа ако и ти во тек со овие постапки, Господ да те благослови.