Ako ne mozes da cekas vekje i stres ti pravi utre sabajle beta i ti posakuvam da si cues ubavi rezultati... realno 10 den e ok za ispituvanje beta, site nie sme ispituvale na razlicen den vo zavisnost od toa kolku mozeme da izdrzime... ako pravis beta treba da e dosta pokacena, a na 10 ti den i domasen test treba da pokaze bleda ama vidliva linija... jas sum od netrpelivite i nikogas ne stigam do 14 den ama pa i normalno e da ne moze sekoj da doceka
Јас на 9 ден ја направив првата бета, можеш утре од сабајле да дадеш крв за бета ако е бластоциста. Со лесно и да не’ израдуваш.
Здраво девојки мене ке ми биде прво ин витро бев на разговор ке др. Татјана во њу борн па да ми кажете дали има задоволен некој од кај нејзе или пак да се префрлам ке др владимир. Фала ви однапред ❣️
Зошто да се префрлаш, секако дека има задоволни и откај неа. Кај сите доктори има секакви случаи. Дури ни на форумот не треба премногу да се базираме, зошто во некој момент има повеќе активни пациентки што се кај некој доктор па делува како тој најуспешен да е, во друг момент кај друг итн. Тебе ако ти е ок, остани си кај неа, зошто да си правиш стресови. Среќно !
10 ti den od ciklus, ni tapa nema od porasnat folikul. Imam 30-31 dena ciklus. Saka doki moj pak so priroden da probam transfer, jas mu kazuvam:abe nee moe telo mesto za takvi avanturi, on veruva deka daa .. vo petok pak za sledno eho. Ke vidime sto ke bide.
Иначе здраво подолго време ве следам и ние прво ifv и по препорака ќје одиме со замрзнати малце ме фаќа паника нервоза цело време мислам дали ќе ни одговарат позитивно
@AnaAnaBanana so kakov protokol ti bese transferot? Znam deka sme kaj ist doktor pa samo me interesira
Jas imam ciklus na 35 dena, kaj mene na 10 den e isto tapa, taka da nie sme so kasni ovulacii, toa e normalno. Jas se slozuvam so tvojot doktor, deka prirodniot ciklus moze da dade pogolem efekt kaj tebe. So srekja
Doki najmnogu gi saka na peiroden ciklus transferite i jas povekje veruvam vo niv iskreno pa sama mu gi predlagam, a inace jas imam epten neredovni ciklusi pa taka sum imala na 22ri den ovulacija, sum imala na 16 ti den, a sum imala i so pregnil poso ne pukal folikul... slusaj go doki