Super crtki jaki uzovaj i gali mese se ke bide vo red @*Mika blagodaram mila daj boze i kaj mene i kak sote sto se borime
Па јас мислам многу појака линијата не може да биде, можеби само ако е нацртана Не се секирај за џабе, супер си е!
Деновиве после позитивна бета се милион пати потешки од деновите пред да се направи првата бета. Не замислував дека ќе биде така
Сакам да прашам од тие што не се толку трпеливи и почнуваат со тестови порано, дали го бројат денот на транфер како нулти или прв ден по трансфер и дали тестот self clear уште покажува бледа линија и кога нема бременост ?
Jas sum od tie sto se netrpelivi, denot na transfer ne go broev, prvo invitro mi e, vcera na 10 den napraviv test ima dve crti, se uste sum vo sok ne mozam da si poveruvam
Знам мила ама едно време тестот на self clear на многу жени им покажуваше бледа линија ама евапорациска и имаше многу жалби до аптекиве... валда ја смениле таа тура на тестови , а јас го знаев тоа и пак земав од нив
Јас го броев и денот на трансверот така ми беше кажано од клиниката кога прашав, инаку 14 дена има дејство стоп инекцијата за тоа не се препорачува да се прави тест на 6 7 ден да не излезе лажно позитивен, секоја линија макар и бледа после 8 9 ден е позитивен така ти посакувам да биде позитивен и да си имаш лесна бременост за тест земи си еден од нај ефтините јас кога правев шурчек на 9 ден негативен зедов еден 25 денари беше не му знам име излезе позитивен