Сега јас после подолго време пак ви се приклучувам, започнав со Микрогинон, на за 12 дена сум на контрола кај д-р, треба да започнам со терапија долг протокол. Ве молам некој да сподели искуство со долг протокол и со Др Ивановски од Систина.
Јас имав успешно прво ивф, бремена со близнаци кај Ивановски, исто долг протокол. Нормално нели презадоволна сум, кај мене од самиот почеток, па до денес докторот не направи ниту една грешка или лоша проценка, излезе супер се, исто ти посакувам и на тебе. Ако те интересира нешто конкретно слободно пиши ми.
За Др Ивановски нема зборови со кои може да се опише неговата стручност и професионалност. Со еден збор, знај дека си на вистинското место. Прво ивф кај него, успеав да останам со близначиња, но за жал ги изгубив во 5 месец... така требало да биде. Пукна плодовата вода, поради хематом... Се кревам психички и физички, за следна битка. Нема откажување, мора да се стаса до целта. Пуштам среќичка и чекаме убави вести За било што слободно прашај.
А дали е нормално да имам вртоглавици од летрасанот? Од кломифенот имав, сега и од овие заприметив паника ме фаќа, плус незнам дали е во ред на не испитани хормони да ги пијам..
Ме расплака мила. Да е живо и здраво синчето, да е најсреќено а вие најгорди . Браво за истрајноста и од твоја уста во Божји уши ДА НИ СЕ ВРАТИ НА СИТЕ
Девојки прашање, летрозолот 2x1 како го пиете, по едно апче на 12 саати или двете наеднаш? Од денес почнувам но заборавив да прашам како треба.
Zdravo devojki. Tie shto ste vo plodnost posle ET moze li da spodelite terapija od tipot: Intralipidi, progesteron, buskopan, tragvestin, atobisan i slicno.
Devojki ne e za mene za koleska pocna so mikroginon apcinja kaj Mitko vo Sistina prvo in vitro i e i saka da znae tie sto ste pravele kaj nego kako ide postapkata ponataka na 6 oktomvri e na prv pregled od vtor den gi pie na cillus potoa sto sledi istiot mesec se pocnuva so bockanje vi blagodaram ons ne e zacleneta na forumov pa zatoa jas vo nejzino ime
Што врска да барам...? Сестра, доктор, министер... Од гинекологија или било кој? Помагајте ако имате инфо пишете ми директ
Јас немав никакви врски и имав резултати за три/четри недели. Ако ти е итно, доволно е љубезно да ги замолиш вработените кои ти земаа крв.