Jas predhodno piev 2x1 i se beshe ok. Koga pocnav so terapija za ivf mi zgolemija 2x2 istiot den pocnav so triptofem. Denta bev kako utepana, vecerta ne si gi osekav racete i nozete i nemozev da disham. Me odnesoa na urgentna se mi beshe ok ama mene ne mi beshe dobro. Pretpostavuja nekoja alergiska reakcija ili premnogu b vitamin. Za da ne go prekinam ivf to utredenta ne se napiv nikakvo apce primiv samo inekcija i mi beshe ok. Sledniot den pak jas so terapija pak losho... zemav na google vitamin po vitamin surfav nuspojavi. Samo maca root se pojavi so toj problem sto go imam. Od togas si prodolziv da pijam samo po edno i nemav problemi.
A pa ginekolozive site prepisuvaat maca, nikoj ne mi spomnal vakvo nesto. Jas gi piev 2x1, moze i zatoa nemav nekoja nus pojava. Fala ti za info
I mene nikoj ne mi kaza koga prebaruvav gi gledav vitaminite ni na kraj pamet za ova. Ama izgleda kaj mene granicata bila 4 na den.
Другарки сакам да споделам со вас искуство, на микробиолошките имав Ешерихија и побарав совет од вас, ве послушав и еве сега микробиолошките ми се чисти. Јадев умебоши сливи по 1/4 наутро, пиев чај од диво оригано 2-3 шолји во ден, д-маноза по една ќесичка наврчер и витамин Ц од 1000. Мене ми помогна ова и ја излечив без антибиотик Е сега некој да каже....може ли да си продолжам со истово...онака превентивно....или дајте некој предлог како се штитите од ова досадниве бактерии јас ја излечив...ама одма со мисливе....леле сега пак да не закачам....
Kaj sekogo e razlicno so tiroida, jas ako ne primam lekarstva mi ripaat rezultatite. Isto mi se ima sluceno i od premnogu brazilski orevi a antitelata so godini mi stojat isto, leto edna brojka na zima se pokaceni i se taka, toa nemozam da svatam od sto e ali garant e nekoja hrana
Umebosi slivi ne smee mnogu da gi konzumiras, samo po potreba, bas mi e milo sto ti pomognale, jas odamna taka lecam bakterii bez antibiotik. Caj od divo origano isto pretpazlivo i ne vo postapka za ivf ili transfer koga si. Najdobro e probiotik da si konsumiras, kefir, nasabajle casa limon i ne mnogu blago vo ishranata
Ти Благодарам на советот, навистина незнаев како треба понатаму....трансфер ако е се во ред планирам за во Ноември. Во секој случај ќе бидам претпазлива...
Девојки ви ја посакувам од срце да видите сите позитивен тест како јас денес направив два позитивни се уште не ми се верува баш и викав синоќа на другарка ми бевме излезени не ми се верува дека ќе е позитивен но сум била грешка сеуште не ми се верува
Многу време помина откако бев активна во темава, па за многумина од вас сум непозната, но темава ми е една од најпосетените на форумов. Тука научив премногу, со многу мои соборки секојдневно споделував, се радував, тагував и само посакувавме да се исчистиме од темава и да се преселиме во многу поубави теми. Пред 3 години, кога го видов мојот прв позитивен тест во животов, прво со мм се радував, па веднаш тука ја споделив веста со слика. Така и сега после три години, пак на 6-ти ден од трансфер ви пишувам во темава со позитивен тест во рака, со срце растреперено и најискрена желба за секоја една од вас што побрзо да има две цртки и после 9 месеци да си го земе чедото во раце Успехот ќе дојде, не се откажувајте, ќе се склопат коцките
Аиии мајка, веќе бидна и тестот Оваа бременост уште полесно да си ја истераш до крај, многу ме израдува
Nemora da se pamtime da bi se raduvale....mnogu mi e milo cestitki i izivaj vo bremenosta...Gospod e golem na site ke ni dade
Devojki vi blagidaram od srce sto mi davavte i soveti i nadez pozitivns beta 676 presrekna sum i vo sok posakuvam site do edna od temava da se prefrlime vo trudnicki