Брис од вагина да не мислеше? Брис од ендометриум колку што знам се прави за да се види клетките дали се соодветни за денот на циклусот и други некои работи, мене ми правеа затоа што немав имплантации. Не ми дадоа сама да носам на испитување.
Jas pravev bris od endometrium, radi bakterii se pravi. Vlatko togas mi kaza jas kje go zemam a ti zemi upat od maticna naziv bris od rana.
Nie pravevme vo ginekalix labaratorija za dvajcata partneri bese okolu 11 000 den rez mislam deka za najmnogu od 2 nedeli.... Inaku na gak za site sto ne mozat da nacekaat koga se pustat termini sekoj mesec od 9 do 12 ili 13 vo zavisnost kako se pagaat slobodni denovi i vikendi za site sto se macat proveruvajte tie denovi ke nacekate sig sloboden termin
Здраво жени борци, среќа за позитивна бета после 7 години не се опишува со зборови, 14 ден од трансфер бета 2342, пресреќна, на сите ви посакувам да си ја дочекате оваа радост
Девојки здраво, би сакала да ве прашам дали некој има LETROZOLE што не му е потребен (ке го платам секако тоа се подразбира), мене ми недостасуват 5 апчиња , ги барам насекаде неможам да ги најдам биле во недостаток, секое инфо е добредојдено ви благодарам од срце
Zdravo, gi ima pod drugo ime vo aptekata Marija galen do Broz kafe i vo Berna apteka vo cair. 560denari i edna lenta.