Ph 8 Volume 3 ml Contrentation 45 mil/ml Total numer 135 mil Motility PR+NP 78% Morphology 4% norm. Aglutination 0 Conslusion-Normozoospermia PR-Progressive mobile 71% NP-Nonprogressive mobile 7% IM-Immobile 22% Leukocites 0 mil/ml evo rezultati od spermograma.
Devojki tie shto ste pravele ET vo plodnost a ste od sk, ts ste imale pogolem pat, dali ostanuvate dva tri dena za prestoj ili patuvate do doma?
Женски мене ми даде докторот Дабростон, денеска гледам бледо розев слузлив исцедок,имено ми доцнеше доста, и виде на ехо некоја насобрана крв? Малку се загрижив, дали е некој полип нешто.
Ако се сеќавам добро ти вратија 2дневни ембриони, нели? Во тој случај 12ти ден може да е многу рано за да се знае, почекај уште некој ден и пак повтори бета. Ти посакувам да е висока!
Ti blagodaram na odgovorot I ti posakuvam uspeh . Inekciite gi kupuvas od Germanija ili gi kupi vo Praga ?
U Pragu kod njih sam kupila,ali ti mozes u Mkd i onda 7 ili 8 da budesh kod njih. Hvala ti,srecno i tebi ❤️
Здраво девојки, Некој што правел дијагностичка хистероскопја и скречинг дали месецот кога е правена имавте овулација?
Девојки колку што видов Глигор Димитров официјално е во Систина... и сега ние што сакаме кај него, а сме замрзнале ви ремедика да му ја мислиме за ембриониве... ме интересира која цена е трансфер на ембриони од ремедика за систина
Treba direktno so doktorot da razgovaras. On ke ti dade nasoki i ke ti kaze kako ke postapite. Inaku i jas sum vo ista pozicicija. Nemam uste vesti od nego, do sega bese vo odmor. Se nadevam od slednata nedela ke se znae sto kako. Ovie od Sistina nemaat odgovor uste
Здраво девојки, Утре правам sckraching во Newborn.Па девојки која од Вас има искуство нека ми пише,колку време трае постапката?Дали се прави со анестезија? Дали после тоа ќе имам крварење? Дали навистина помага за имплантација? Инаку утре ми е 22 ден од циклусот,така е договорено со докторот.
И јас правев на 22-23 ден, се прави без анестезија, кратко трае, во амбулантски услови ми правеше. Не се плаши, не е страшно, мисли позитивно и ти посакувам да ти помогне за имплантација
Здраво, Во кој случај се прави Здраво, Дали вие сами си побаравте sckraching или докторот ви препорача? За ова имам читано дека доста помага за имплементација, не знаев дека и во New Born го прават, а досега ниту еден доктор ми нема препорачано а имам веќе 3 неуспешни имплементации. Поздрав
Правев бидејќи немав имплантација, па да се проба и тоа. Одамна во Њуборн прават, јас правев пред 4 години.